A múlt héten egy váratlan esemény keretében megnézhettük az új Call if Duty Gunfight módját, amiből nem csak a játékmódot, de a fegyvereket is jobban megismerhettük.

Miközben a múlt héten bepillantást nyerhettünk a Call of Duty: Modern Warfare 2v2 többjátékos Gunfight módjába, a multiplayer módnak köszönhetően több új információ tárult elénk a készülő játékról – írja a mp1st. Az egyik ilyen dolog, hogy a korábbi hírekkel megegyezően öt kiegészítőt tudunk majd felszerelni a fegyverekre.

Íme egy pici kép arról, mit is illeszthetünk egy fegyverre.

Kép forrása: mp1st

Amint látható a fegyverkiegészítők helyei szokásosak: sight-ok, bővített tár, csőszájfék, hangtompító, stb. Sok korábbi pletyka szerint a fegyverkiegészítők némi újdonságot is tartalmaznak majd, annak érdekében, hogy a játékosok valami friss tartalmat kapjanak. Erre ezek alapján legalábbis, egyelőre nincs nagy rálátásunk.

A Gunfight továbbá arra is rávilágított, hogy hogyan működik konzolon (PS4-en) a gombelosztás, illetve milyen beállításokat tudunk elvégezni, hogy még pontosabban tudjuk használni a célzást. Ami ezek közül a legérdekesebb és talán újdonság: az L karnál látható Super Sprint.

Kép forrása: mp1st

A Super Sprint funkció korábban sosem jelent meg a Call of Duty multiplayer módjában. Előfordulhat, hogy olyan mozgást tesz majd lehetővé, ami merőben befolyásolhatja a többjátékos játékmenetet? Mindenképpen ki fog derülni.

Néhány nappal ezelőtt egyébként az Activision bejelentette, hogy további többjátékos gameplayt mutatnak be augusztus 1-jén.

×