A The Division első és második részének története is játszható egyedül, de mindkét cím alapvetően a multiplayerre épít. De vajon lenne igény igazi egyjátékos Division játékra?

Az ötletet a TT Games fejlesztője Tim Spencer vetette fel nemrégiben, aki azt mondta: nem lehet rossz ötlet egy történetalapú, SHD ügynökre épített Division játék megalkotása. A LEGO játékokról ismert stúdió munkatársa a Twitteren osztotta meg ötletét, amiben azt írja: egy The Last of Us stílusú játékot tud elképzelni, a The Division univerzumában.

„A történet során sosem volt arról szó, mit áldoz fel egy Division ügynök, vagy épp min mennek keresztül mentálisan. Nagy lehetőség van abban, hogy hihetetlen történeteket mesélhessenek el” – írta Spencer.

Úgy tűnik az ötlet eljutott a The Division 2 kreatív igazgatójához, Julian Gerighty-hez is, aki megosztotta a Tweetet és megkérdezte a rajongókat: érdekelne egyébként bárkit egy ilyen játék?

A kérdés persze megosztotta a rajongókat: egyesek imádnák, ha születne egy ilyen játék, mások pedig kifejezetten aggodalmukat fejezték ki miatta. Bár összességében pozitív fogadtatása volt az öltetnek, ez még nem jelenti azt, hogy lesz is belőle valami.

 

Amíg a Ubisoft ezen gondolkozik, addig érdemes multiplayer fronton gördíteni tovább a történetet, legalábbis amíg arra várunk, hogy megjelenjen a hivatalos Division mozi.

Te örülnél egy történetalapú Division játéknak?

×