A The Division első és második részének története is játszható egyedül, de mindkét cím alapvetően a multiplayerre épít. De vajon lenne igény igazi egyjátékos Division játékra?

Az ötletet a TT Games fejlesztője Tim Spencer vetette fel nemrégiben, aki azt mondta: nem lehet rossz ötlet egy történetalapú, SHD ügynökre épített Division játék megalkotása. A LEGO játékokról ismert stúdió munkatársa a Twitteren osztotta meg ötletét, amiben azt írja: egy The Last of Us stílusú játékot tud elképzelni, a The Division univerzumában.

„A történet során sosem volt arról szó, mit áldoz fel egy Division ügynök, vagy épp min mennek keresztül mentálisan. Nagy lehetőség van abban, hogy hihetetlen történeteket mesélhessenek el” – írta Spencer.

Úgy tűnik az ötlet eljutott a The Division 2 kreatív igazgatójához, Julian Gerighty-hez is, aki megosztotta a Tweetet és megkérdezte a rajongókat: érdekelne egyébként bárkit egy ilyen játék?

A kérdés persze megosztotta a rajongókat: egyesek imádnák, ha születne egy ilyen játék, mások pedig kifejezetten aggodalmukat fejezték ki miatta. Bár összességében pozitív fogadtatása volt az öltetnek, ez még nem jelenti azt, hogy lesz is belőle valami.

 

Amíg a Ubisoft ezen gondolkozik, addig érdemes multiplayer fronton gördíteni tovább a történetet, legalábbis amíg arra várunk, hogy megjelenjen a hivatalos Division mozi.

Te örülnél egy történetalapú Division játéknak?

Kiemelt ajánlat

Mystery Gamers Pack

5 990 Ft

Kosárba

5 990 Ft

Ez a csoda csomag csak rád vár!

Vásárold meg ezt a Good Loot termékeket tartalmazó Mystery Gamers Pack-et, és legyen tiéd a 17499 Ft értékű csomag most csak 5999 Ft-ért! A csomag tartalma:

A csomag tartalma:

  • 2 db rövid vagy hosszú ujjú póló
  • 2 pár egyméretű zokni (klasszikus, boka- vagy titokzokni)
  • 1 db tornazsák
A csomagban a termékek véletlenszerű mintával találhatók meg! A minta nem választható! Nem megfelelő minta esetén cserére nincs lehetőség!

×