Végre fény derül majd a szörny testére és a robotunk fejére. Cattus vs. Doggus.

A Fortnite Battle Royale pályájára jellemző a folyamatos változás, aminek felfedezése során a mögöttes sztorihoz kapcsolódó nyomokat fedezhetünk fel. A legutóbbi és talán legnagyobb ilyen pályarész a jéghegy alatt található szem. A szem ami aktívan figyelni a játékost aki közel merészkedik, nemrég eltűnt a pályán pedig hatalmas lábnyomokat lehetett felfedezni. Feltételezhetően a kiolvadás során kiszabadult szörny garázdálkodik szabadon, maga mögött mindenütt pusztítást hagyva.

kép forrása: tech-hub-magazine.com

A sziget lakosai ezért a Power Plant nevű helyen hatalmas robot építésébe kezdtek, a szörny megfékezésének céljából. A robot, vagy Gundam már közel kész, így a drónok tetején visszaszámláló indult el, előre jelezve az összecsapás idejét. Eszerint július 20-án este 9 órakor vehetünk részt majd a hatalmas harcban, feltehetőleg csak nézőként.

kép forrása: fortnitesearch.com

Az Epic Games még a 4. season-ben rendezte első virtuális eseményét, amely egyből rekordot döntött 10,8 milliós részvételével. Akkor a játékosok Marshmello koncertjén vehettek részt egy interaktív party keretein belül. Akik ott voltak egyedi tánc emote-ot is kaptak, így biztosan érdemes lesz ismét belogolni jövő hétfőn is.

Remélem a leszámolás idézi majd a Gundam animékben megalapozott epikus harci világot.

×