A Polygon szerint Zack Snyder, az Acélember és az Igazság Ligája rendezője animét készít a Netflixre. Készülj fel!

Sejthető, hogy Zack Snyder nagyon szereti az animéket, sőt azt gyanítom, hogy hatalmas shounen fight rajongó. Az Acélemberben a harcok olyan epikusak voltak, akár a Dragon Ball-ban. A Polygon szerint Zack most bejelentette, hogy animét készít, karöltve a képesforgatókönyv-rajzóló Jay Olivával.

A készülő sorozat a norvég mitológiát veszi alapul, ezen kívül viszont semmilyen információ nincs róla. Snyder és Oliva a DC univerzumon belül több filmet alkotott már: Acélember, Batman V. Superman.

Én arra lennék kíváncsi, hogy az anime szót az újságírók találták ki, vagy Snyder használta nyilatkozatában? Az anime terminust ugyanis legjobb tudomásom szerint japán animációs filmekre használják, nyugaton inkább az animációs sorozat kifejezéssel dolgoznak. Tény, hogy az anime szó is az animáció szóból ered, de akkor is furcsa. Lehet, hogy a sorozatnak lesz valamilyen japán kötődése?

Kép forrása: GettyImages

„Zack Snyder innovációja a vizuális történetmesélésben előremozdította az iparágat, és generációjának egyik legismertebb alkotója. Izgatottak vagyunk, hogy partnerei lehetünk és életre tudjuk kelteni a norvég mitológia ikonikus karaktereit és történeteit” – mondta John Derderian, a Netflix animékért felelős vezetője.

A Snyder és az Oliva egyébként jelenleg is részt vesznek Netflix projektekben. Snyder az Army of the Dead című zombi-thiller rendezője, írója, Oliva pedig a Trese című anime munkálataiban vesz részt.

Szerinted király lesz a sorozat, amin dolgoznak?

×