A CD Projekt Red a közelmúltban ismét új információt osztott meg a Cyberpunk 2077-ről. Most arról érkezett hír, kire támadhatunk és kire nem.

Vajon a megjelenésig hány apró hírt oszt meg még a fejlesztőcsapat? Lehet 2020-ig minden héten kapunk egy infómorzsát, hogy fenntartsák az érdeklődésünket. A mostani hír annak kapcsán érkezett, hogy sok játékos tette fel a kérdést: vajon bárkire rátámadhatunk a nyílt világban?

A fejlesztőcsapat most megerősítette: a gyerekek és a fontosabb NPC-k kivételével igen, bárkire rá lehet támadni – írja a segmentnext. A CD Projekt korábbi játékában, a Witcher 3-ban ez hasonlóképpen volt. Csak abban bízunk, hogy ez a döntés nem zavar majd senkit.

Kép forrása: CD Projekt RED

Ami viszont talán ennél is fontosabb, hogy nem a játékosok lesznek az egyetlenek, akik fegyverrel mászkálnak Night City-ben. Ne gondoljuk tehát, hogy olyan könnyű lesz elbánni a járókelőkkel. A Cyberpunk 2077 világában a fegyvertörvény szerint bárki a városban hordhat magánál fegyvert, a gyakori erőszakos zavargások és mindennapi fenyegetések miatt.

Mindamellett, hogy a Cyberpunk cosplayversenyhez jó sok új képet kaptunk, a Famitsu magazinja megosztott egy képet a Yaiba Kusanagi motorról, mellyel a játékban tudunk közlekedni.

Kép forrása: Famitsu

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án érkezik PS4-re, Xbox One-ra és a PC-re, ráadásul már előrendelhető.

A rajongók ráadásul azt is feltételezik, hogy nem Keanu Reeves lesz az egyetlen híres színész, aki megjelenik a játékban.

×