A Creative Assembly egy igen érdekes fejlesztőcsapat, akik számos különböző műfajban képesek maradandót alkotni. Most olyan shootert készítenek, melyekben a hősökön lesz a hangsúly.

A csapat az utóbbi években inkább stratégiai játékokon dolgozott, azokban pedig igen sikeresnek bizonyultak. A Total War sorozatból több mint tíz cím készült, a legutóbbi, Total War: Three Kigndoms pedig különösen Kínában igen sikeres lett. Aztán szinte váratlanul 2014-ben a csapat bedobta az Alien: Isolationt a köztudatba, ami összetettsége és hangulata miatt sokakat meggyőzött arról, hogy lehet még jó Alien játékot készíteni.

Ezzel úgy tűnik más fejlesztőcsapat is egyetért, például a FoxNEXT kiadó lövöldözős MMO-n dolgozik az Alien világában. Folytatás a csapattól egyelőre nem valószínű, már csak azért sem, mert most jelentették be, hogy hősalapú lövöldözős játékon dolgoznak.

Kép forrása: Creative Assembly

Ez abból derült ki, hogy saját oldalukon álláshirdetést adtak fel, ugyanis fejlesztőket keresnek a hősök megalkotásához. Eszerint a játék FPS nézetű lesz, aminek hősei gyaníthatóan különböző képességekkel bírnak majd. A Creative Assembly valószínűleg az utóbbi évek nagyot menő játékai, az Apex Legends vagy az Overwatch népszerűsége miatt gondolkozott el ezen az irányon.

Ha érdekel az ajánlat, olvasd el a Creative Assemly oldalán a hirdetést, vagy próbáld ki a csapat legújabb játékát, a Total War: Three Kingdoms-t.

Szerinted jó irányt választott a Creative Assembly?

×