Ki ne szeretne távol-keleti kiruccanása során videojátékokkal játszani? Mit szólnál egy repülőgép-szimulátorhoz a hotelszobában? Most figyelj!

Azok, akik este nehezen alszanak el, rendszerint vagy filmeket néznek, vagy videojátékokkal játszanak. Egy japán szálloda viszont más módszert talált ki arra, hogy kiszolgálja azon vendégeket, akik valamilyen extra unaloműzésre vágynak a szobában.

A híres kapszulaszállodák hazájában most végre megszületett az a szoba, melyben egy teljesen kiépített repülőgép-szimulátor van, közvetlenül az ágyak mellett. A szimulátor egy valódi Boeing 737-800 pilótafülke mása.

Kép forrása: Haneda Excel Hotel Tokyu

A Kotaku szerint a Haneda Excel Hotel Tokyu egy éjszaka ebben a szobában 25 300 jen, ami körülbelül 67 ezer forint. Ezen kívül persze máshogyan is kibérelhető az eszköz: egy 90 perces lecke repülésoktatóval 30 ezer jen (kb. 80 ezer forint). A szálloda egyébként a Haneda Nemzetközi Repülőtér mellett található.

Kép forrása: Haneda Excel Hotel Tokyu

A Haneda Excel Hotel Tokyu szobája nem említi, hogy melyik szoftvert használja a repülésszimulátor, de bejelentése ugye nem sokkal azután érkezett, hogy a Microsoft az E3-on bemutatta a Flight Simulator új verzióját.

Te kivennél itt egy szobát?

×