A Gears 5 még meg sem jelent, azonban a The Coalition fejlesztőcsapat játéka valószínűleg fontos szereplője lesz az esportnak. Erre a US. Army Esports is rájött volna?

A Gears of War hivatalos oldalán hirdette meg felhívását a US. Army Esport. Gears 5 esport csapatukhoz toboroznak állományban lévő és tartalékos katonákat, akik a jövőben kompetitív versenyeken vesznek majd részt.

Az biztos, hogy a Gears sorozat ötödik része eleve úgy készül, hogy alkalmas legyen kiteljesedni esport szinten. Korábban Rod Fergusson azt nyilatkozta, hogy nagyon remélik, hogy a Gears 5 utóélete kompetitív szinten bontakozhat ki.

Kép forrása: US. Army Esports

A US. Army Esports egy az amerikai hadsereg által támogatott 2018-ban indult esport csapat. Indulásukkor bejelentették, hogy a csapatokat indítanak Call of Duty, Counter-Strike: Global Offensive, Fortnite, Legends League és PlayerUnknown’s Battlegrounds versenyeken. Úgy tűnik nagy potenciált látnak a Gears 5-ben is, így most egy kemény Gears alakulatot szeretnének összehozni.

Kép forrása: Microsoft

Talán a Gears of War cím hallatán nem asszociálnánk automatikusan az esportra, pedig a szándék úgy tűnik igen komoly. Elindul ugyanis az ELEAGUE Gears Summer Series program. Az ELEAGUE és az Xbox április 16-án jelentette be partnerségét, amely köszönti a Gears of War esports közösséget és az epikus franchise legjobb professzionális játékosait.

Szerinted jól teljesítenek majd a katonák?

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×