A HBO Now, HBO Go és CW Seed után érkezik a HBO Max.

A Gizmodo írta meg, hogy a korábbi értesülésekkel ellentétben 2020 tavaszán indul a WarnerMedia új streaming szolgáltatása, a HBO Max. A jelenleg még fejlesztés alatt álló szolgáltatás a hírek szerint a megszokottnál kicsit magasabb havidíjért lesz elérhető, de a pontos ár még nem ismert. A WarnerMedia megígérte, hogy a szolgáltatás az induláskor több, mint tízezer órányi műsoranyagot fog tartalmazni.

Az elérhető tartalmak között megtalálhatóak lesznek a HBO, a Warner Bros., a New Line, a DC Entertainment, a CNN, a TNT, a Turner Classic Movies, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Looney Tunes, és a csoporthoz tartozó több csatorna műsorai, nem beszélve a WarnerMedia eredeti műsorairól.

A Warner Bros. az io9 kérdésére megerősítette, hogy a DC Univerzum nem fog megváltozni. A The Hollywood Reporterrel pedig közölték, hogy a HBO Max nem lesz semmiféle kihatással a többi streaming szolgáltatásukra. Egyelőre minden marad változatlanul, bár ez később még változhat.

Kép Forrása: Forbes

Te előfizetnél egy új HBO streaming szolgáltatásra?

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×