Keanu Reeves és Angelina Jolie után újabb név merült fel az Eternals film kapcsán.

A Variety magazin értesülései szerint A Stranger Things Eleven-je, Millie Bobby Brown is csatlakozik az Eternals film szereplőgárdájához.

Bár a Marvel univerzum negyedik fázisát a Fekete özvegy film nyitja meg, az igazi löketet az Eternals adja majd meg. Ezért a stúdiónál mindent megtesznek azért, hogy a szupererős űrlényekből álló csapatot nagy nevek alkossák.

Angelina Jolie és Kumail Nanjiani már biztosan csatlakoznak a forgatási munkálatokhoz, a híresztelések szerint pedig Salma Hayek és Keanu Reeves is szerepelni fognak a filmben. Melléjük csatlakozhat Millie Bobby Brown, aki a Netflix sorozatában már bizonyította rátermettségét, és a keményen félresiklott Godzilla második részében is odatette magát.

Kép forrása: screengeek.net

A Variety továbbá azt is tudni véli, hogy a jövőheti San Diego Comic-Con eseményen a Marvel leleplezi a következő fázis teljes menetrendjét és ezzel együtt az Eternals szereplőgárdáját is bemutatja.

Igazán komoly csapat van épülőben, csak abban reménykedhetünk, hogy a viszonylag tapasztalatlannak mondható rendező és írópáros megbirkózik majd a feladattal.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×