Sikeresen vette az utolsó akadályt a Na’Vi, így három év kihagyás után újra ott lehetnek a The International eseményén.

Szépen lassan véget érnek a Dota 2 VB regionális selejtezői, tegnap a Na’Vi biztosította helyét a The International-re. A döntőben a Winstrike csapata várta őket, ám nem jelentettek különösebb akadály, hiszen az összecsapás 3-0-ra végződött.

Miután a legendás Dendi otthagyta a csapatot, a Na’Vi minden erejével az új csapat kialakítására törekedett. A szintén veteránnak számító SoNNeikO például csapatkapitány lett, de eleinte nem mentek jól a dolgok, hiszen több versenyre sem sikerült a kijutás. A regionális selejtezők csoportkörét is éppen hogy csak túlélték, de onnantól nem nagyon volt megállás.

A felső ági meccsen ugyan kikaptak a Vega Squadron-tól, de az alsó ágon a Team Empire nem bizonyult komoly ellenfélnek. Majd jött a Vega elleni visszavágó, ahol már a Na’Vi bizonyult a jobb csapatnak.

A döntőben nem volt kérdés a győztes kiléte, a Na’Vi viszonylag gyors meccsekkel húzta be a győzelmet, esélyt sem adva a Winstrike-nak.

A Na’vi tehát három év kihagyás után ismét TI részvevő. A világbajnokság augusztus 15-én kezdődik.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×