A Disney a jövőben belecsap a lecsóba, rengeteg új projektet kezdeményeztek, miután novemberben beindítják streaming szolgáltatásukat, a Disney+-t.

A Marvel és a Star Wars rajongók különösen örülhetnek. Novemberben a Csillagok háborúja világából érkezik a The Mandalorian sorozat és lesz itt Marvel Sólyomszem és Skarlát boszorkány sorozat is – írja a Collider.

A Marvel világából két másik ikonikus szereplő is sorozatot kap: ők Falcon (a másik sólyom) és Winter Soldier (A tél katonája). Amit már tudunk, hogy a hősöket eredetileg alakító Anthony Mackie és Sebastian Stan elvállalták a szerepet a sorozatban is, így nem kell félnünk attól, hogy ismeretlen arcokkal találkozunk.

Nemrég érkezett a hír arról, hogy a sorozatot Malcolm Spellman írja majd, aki az Empire sorozatot jegyzi. Most kiderült: Spellman nem mástól kap segítséget, mint Derek Kolstadtól, a a John Wick filmek írójától. A TheWrap és a Collider is megerősíti, hogy Kolstad valóban részt vesz a hat részes sorozat írásában, ugyanakkor ezt Marvel nem kommentálta.

Kép forrása: MCUExchange

Egyelőre nem tisztázott, hogy Spellman mind a hat rész írásában segít, vagy csak néhányban, ahogy az sem, hogy Kolstad milyen módon vesz részt a forgatókönyv kidolgozásában. Mindenesetre az biztos, hogy Kolstad tudja, hogyan kell izgalmas jeleneteket írni, ártani tehát biztosan nem fog a sorozatnak.

A két hős kalandjairól egyelőre semmit nem lehet tudni, de gyanítható, hogy Sam Willson mint Amerika Kapitány jelenik meg, mivel – SPOILER – a Bosszúállók: Végjáték végén megkapja azt a bizonyos pajzsot.

A Falcon and the Winter Soldier csupán egy a Disney számos Marvel projektje közül: készül sorozat Lokiról, jön a Skarlát Boszorkány és Vízió közös sorozata, a WandaVision, sőt ahogy említettük Sólyomszem is visszatér. A sorozatok eseményeit azért is lesz érdemes követni, hiszen valószínűleg kapcsolódni fognak majd a következő nagy Marvel mozikhoz.

A Disney+ 2019. november 12-én, a The Falcon and the Winter Soldier sorozat 2020 augusztusában indul.

×