Ha a streamerek is elfordulnak a játéktól, komoly bajba kerülhet a Respawn.

Sok embert csábított vissza az Apex Legends múlt héten kijött új season-ja, de sajnos ezzel visszatértek a csalók is. A Respawn már a játék megjelenése óta küzd az egyszerűen felrakható, célzást segítő szoftverekkel. Az első nagy frissítés alkalmával már 500 000 felhasználót bannoltak visszaélés miatt rá 44 napra a szám már elérte a 770 000-et.

A klipben látható célzás persze nem lehetetlen csak nagyon valószínűtlen. A lufira felmenet szép egyenesen halad a karakterünk, azonban ebben az esetben elég távol van Shroud a feltételezett csalótól, ilyenkor a játékosok általában ütemesen lőnek, hogy elkerüljék a nagy szórást. Shroud ellenfele azonban folyamatos lövéssel lövi le őt és csapattársát is teljes pajzsról, amint kikerülnek a sziklák takarásából.

 

Ha a stúdió nem talál a problémára megoldást hamar, könnyen elveszthetik a maradék közönséget is.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×