Már korábban bejelentette a PUBG Corp., hogy teljesen felújítják Erangelt. A tesztszerveren olyan népszerű volt, hogy statisztika is született belőle.

Bár még mindig nem lehet tudni, hogy pontosan mikor kerül az éles szerverekre a teljesen átalakított, felújított Erangel, de a tesztidőszak alatt azért elég sok tapasztalatot szerzett a fejlesztőcsapat. Most egy új blogbejegyzést készítettek, amiben érdekes statisztikákat osztottak meg.

A 2019. június 07-12 között zajló időszakban hihetetlen sokan próbálták ki az új mapot. Annak ellenére, hogy csupán tesztszerver volt, az Erangelen a játékosok…

  • Összesen 870.360-an gyűltek össze az új pályán
  • 182.383 órát töltöttek el rajta
  • 15.103 kilométert utaztak gyalog és 1.510.342 kilométert járművel

Kép forrása: PUBG

Ami az új területeket illeti, 1437 alkalommal látogatták meg a titkos bunkereket és 1157 elpusztítható szénakazal lett oda. Majdnem 10 millió lövedéket lőttek ki M416-al, és 407.894 gránátot dobtak el.

Kép forrása: PUBG

Ami még érdekesebb, hogy 20 gyilkosság történt palacsintasütővel és 11 alkalommal győzött úgy csapat, hogy nem volt egy kill-jük sem. A Chicken Dinner bajnok az lett, aki 21 alkalommal lett első.

Kép forrása: PUBG

Kép forrása: PUBG

A statisztikák nagyon érdekesek, ráadásul mindez csak egy mapra és néhány napra vonatkozik. Mekkorák lennének a számok  az éles szerveren, mi? A legfontosabb kérdés persze az, mikor jön az éles szerverekre az új map? A PUBG fejlesztői erre is választ adtak:

„A következő patch már tartalmazni fogja. Ennek még nincs pontos dátuma.”

Ezen kívül azt is elárulták, hogy az új map bekerülése után is várnak változások Erangelre.

×