Még májusban jött a hír, hogy új film készül a Mortal Kombatból, ami 2021-ben kerül a mozikba. Sub-Zero már megvan.

A New Line Cinema megtalálta Sub-Zero karakterét a készülő filmhez, melyet állítólag Ausztráliában kezdenek el forgatni. A színész és harcművész Joe Taslim lett kiválasztva a szerepre – írja a Hollywoodreporter.

Kép forrása: Hollywood reporter

A filmet egyébként James Wan maláj származású rendező készíti, akinek következő filmje a Mortal Kombat mellett a Démonok között 3 lesz. Leghíresebb filmjei a Fűrész és a Halálos iramban 7. A forgatókönyvért Greg Russo felel, így már tudni lehet, hogy a videojáték adaptációban egy fiktív univerzumban küzdenek majd a hatalomért a jól ismert harcosok.

A Mortal Kombat játék először 1992-ben jelent meg és több mint 49 millió példányban kelt el, ráadásul az egyik legjövedelmezőbb videojáték franchise lett. A nemrég megjelent Mortal Kombat 11 az egyik legsikeresebb a játék történetében. Nem csoda hát, hogy újra film készül belőle. Az első adaptáció egyébként 1995-ben készült el, ami 122 millió dollárt hozott világszinten a készítőknek. Ezt követte 1997-ben a Mortal Kombat 2: A második menet.

Kép forrása: IndieWire

Sub-Zero az 1992-es játék egyik legjelentősebb karaktere volt, jeges támadásáról ismert. Joe Taslim korábban az elképesztő harci jeleneteiről ismert A rajtaütés című indonéz filmben tűnt fel, de láthattuk a Star Tek: Mindenen túl-ban is, Manas szerepében.

Szerinted jó film készül a Mortal Kombatból?

×