A Marvels Avengers játék a solot és a multit kedvelő játékosok számára is ugyanolyan izgalmakat tartogat. Legalábbis ezt szeretnék a fejlesztők.

A Marvel Avengers játéka korábban attól volt hangos, hogy a karakterek arca nem tükrözi a filmekből megszokottakét, így voltak, akik elfordultak tőle, mások pedig petíciót indítottak ellene. Akiket viszont még ennek ellenére is érdekel, azok a játék co-op módjáról olvashatnak a következőkben, ugyanis a játék fejlesztői ismét elárultak néhány infómorzsát – írja a Comicbook.

Amit tudunk, hogy létezik a játékban egy egyjátékos kampány, melyet önmagában, offline módon is lehet játszani. Vannak közben olyan mellékküldetések is, mely közül néhány csakis co-op módban, másokkal együtt érhető el.

„Van egy csomó király karakterünk közelharci és távolsági képességekkel, és van néhány karakter, mely ezek közül csupán az egyikre képes” – mondta Philippe Therien vezető tervező az EuroGamernek. A közönség persze a multiplayer kapcsán azt szerette volna elsősorban tudni: választható lesz-e ugyanaz a karakter egy csapatban? A válasz pedig egyértelmű:

„Nem, sajnos nem lehet ugyanazt választani. Tehát nem lehet majd csak Hulkból álló csapatot összerakni” – tette hozzá Therien.

 

Az online módban tehát különböző karaktereket kell irányítanunk, mert a fejlesztők azt szeretnék, hogy az emberek minden karaktert jól irányítsanak és mindenképp hasznos tagjai legyenek a csapatnak.

Természetesen a co-op küldetéseket nem kötelező megcsinálni. Simán azt lehet majd mondani, hogy inkább továbbmegyünk, a sztorit folytatjuk. Később persze vissza lehet térni bármelyik mellékküldetéshez, ha mégis kedvet kapunk hozzá.

A Marvel Avengers játék fejlesztői tehát láthatóan mindent megtesznek azért, hogy mindenfajta játékos elégedett legyen, a solo és multi játékosok egyaránt megkapják, amire vágynak. Az biztos, hogy a két játéktípus merőben eltér egymástól, így hát nem lesz könnyű dolga a Crystal Dinamcs-nek. A kettőt jól összehozni ugyanis még nem sok játékosnak sikerült.

A Marvel Avengers PS4-en, Xbox One-on, PC-n és Google Stadia-n lesz elérhető, jövő május 15-étől.

×