Az Amazonnak köszönhetően kiszivárgott a Batman Arkham Collection érkezése, a megjelenési dátummal és borítóképpel. Három játék egy csomagban érkezik.

Batman 80 éves évfordulójára készült a Rocksteady fejlesztőcsapata egy különleges csomaggal, mely magában foglal három Batman Arkham játékot. A Gamesradar információi szerint a csomag hamarabb jön, mint gondolnánk.

Kép forrása: Amazon

A bundle a trilógia fő részeit tartalmazza majd: Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City felújított változata, illetve a Batman: Arkham Knight, minden egyes DLC-vel együtt. Az egész egy gyönyörű fémdobozban kerül forgalomba.

Az Amazon Uk szerint a Batman: Arkham Collection PS4-re és Xbox One-ra szeptember 6-ától érhető el. Nintendo Switch verzióról továbbra sincs hír, ahogy Google Stadia kiadásról sem.

Kép forrása: Amazon

A Rocksteady egyébként szinte csak Batman játékok készítésére szakosodott és azt is pletykálják, hogy ők is, illetve a Warner Bros. is további játékokat és filmeket tervez az univerzumban. Még az is lehet, hogy az új címek már a következő generációs platformokon jelennek meg.

Batman egyébként a DC Comics képregényeiben jelent meg először, a National Publications Detective Comics című antológiájának 27. számában, 1939. május 1-én.

Te megveszed a csomagot?

×