Egy igen izgalmas és kimerítő harc után a Rogue csapata mindent vitt Spanyolországban. Ők nyerték a DreamHack Valencia Rainbow Six: Siege döntőjét.

Lezajlott a DreamHack Rainbow Six: Siege versenye Valenciában, ahol a legjobb szivárványos csapatok mérték össze tudásukat. A versenyt a Rouge csapata nyerte, köszönhetően az elképesztő kitartásnak – írja a Dotesport.

A verseny negyeddöntőjében a Rouge a CHAOS csapatával került szembe. Kafen 8:7, majd Consulate mapon 8:6 arányban győzedelmeskedett a Rogue.

A versenyben a jól ismert FaZe Clan, a Looking for Org-tól kapott ki, mely korábban LeStream Esport néven volt ismert. A két csapat legutóbb a Rainbow Six: Siege Pro League milánói döntőjében találkozott, amikor a FaZe Clan 2:0-ra verte a LeStream csapatát. Valenciában fordult a kocka, ugyanis a nevet változtatott LeStream, mely már Looking For Org néven volt jelen, 2:0-ra győzte le a FaZe csapatát. Kafen 7:2-re, Consulte mapon 7:1-re.

Így történhetett, hogy a Rogue az LFO csapatával került végül össze a döntőben. A nagy összecsapásban végül Bank mapon 7:4 arányban győzedelmeskedett a Rogue, majd Kafe mapon 8-7-re sikerült megverniük ellenfelüket. Így már biztosan ott lesznek a Six Major Raleigh versenyén, ahol valószínűleg újra találkozni fognak az LFO-val, hiszen a csapat már korábban bejutott, miután a Pro League élén szerepelt.

A DreamHack Valencia után a következő nagy R6 esemény tehát a Six Major Raleigh lesz, melyet augusztus 12 és 18 között tartanak.

Mit szólsz a Rogue győzelméhez?

×