Egyszerűnek tűnik, de stresszes.

A Ghost Town Games által fejlesztett Overcooked, egy éttermi szimulációs játék, amelyet ingyenesen elérhetünk az Epic Games boltjából július 11-ig. A cím játszható egyedül is, de én kifejezetten csapatban ajánlom. A játék alapja egyszerű, a konyhában könnyen felismerhetőek a különböző aktív felületek, a receptek sem bonyolultak de mégis profi játékosokon is kifoghat a játék pár szintje.

kép forrása: polygon.com

A játékban az idő beosztása és a munkafolyamat jó megszervezése a kulcs. A különböző pályák próbára teszik szervező képességedet, és többjátékos módban pedig a kommunikációt közted és játékostársaid között.

Melegen ajánlom ezt a játékot azoknak, akik szeretnék felkelteni a barátnőjük érdeklődését a videojátékok iránt. Mivel a karakterek irányítása egyszerű, kezdő játékosok számára is élvezhető és rajzfilmes kapkodós világa, rengeteg szórakozást és veszekedést tartogat számotokra.

Főleg ha a barátnőd felgyújtja az egész konyhát, miközben te megpróbálod kettőtök helyett is kiadni az összes rendelést.

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×