Egy játékos szúrta ki a bizonyítékot a Rockstar Games közösségi platformján, a Social Clubon.

A tavalyi év egyik legjobban várt és legtöbb elismerést kapott játéka volt a Red Dead Redemption 2 lenyűgöző látványvilágával és izgalmas sztorijával. A rajongók már azóta várják, hogy PC-re is megjelenjen, amióta PS4-re és Xbox One-ra elérhetővé vált 2018 októberében, hivatalos premierdátum azonban még nem érkezett hozzá. Korábban a Rockstar egyik programozója leplezte el, hogy aktívan folynak a munkálatok, hogy elkészülhessen a PC-re szánt verzió. Most úgy tűnik, maga a cég adott újabb jelt róla, hogy haladnak a fejlesztéssel.

Red Dead Redemption 2 cover

Kép forrása: ytimg.com

Egy játékos, JakoMako51 szúrta ki, majd osztotta meg Twitteren, hogy a Rockstar Games közösségi oldalának forráskódjában az „RDR”_PC_Accomplishments” felirat szerepel. A feltételezés szerint ez arra utalhat, hogy a PC-s verzió már el is készült és csak a premier bejelentésére kell várnunk. Azért azt sem szabad teljesen kizárni, hogy ez a kód már a játék megjelenése óta csücsül ott észrevétlenül.

Korábban arról is jelentek meg hírek, hogy a Red Dead Redemption 2 Nintendo Switch-re is érkezhet egy ausztrál forgalmazó jóvoltából, habár ezen a téren sem történtek még előrelépések. Ha végül meg is jelenik majd egy verzió a Switch-re, azért várhatóan csak a PC-s után fog.

A Red Dead Redemption 2 megjelenése óta több, mint huszonhárommillió példányban kelt el, ami a PC-s változattal valószínűleg még tovább növekszik majd. Ezzel az egyik legtöbb példányszámban eladott videojáték.

×