Az alkotók jelentették be a rossz hírt, miszerint a megcsappant felhasználóbázis miatt a harmadik lehet az utolsó évad a nagy reményekkel indult battle royale játékból.

A Battlerite harmadik évada a hírek szerint még ebben a hónapban elstartol majd és a játékosok a Battle Pass-t is megvásárolhatják hozzá. A megcsappant érdeklődés miatt azonban jelenleg úgy néz ki, ez is lesz az utolsó. A megosztott információk alapján, bár a korábbi játékokat jól fogadták a játékosok és kritikusok is, valójában sosem sikerült annyi felhasználót szerezniük, hogy profitot termeljenek. Hogy a Stunlock Studios fennmaradhasson más projektekre kell fordítania a figyelmét, így hivatalos befejezésről ugyan egyelőre nem esett szó, várhatóan ez lehet a Battlerite utolsó évada.

Battlerite royale heroes

Kép forrása: ignimgs.com

Attól mindenesetre nem kell tartani, hogy egyik napról a másikra lezárnák a szervereket. A cég legalábbis azt ígéri, ameddig csak lehet, igyekeznek fenntartani őket, sőt, egy sor kedvezménnyel is érkeznek rajongóiknak. A Public Custom Lobby bekerül az arénába és a fizetős bajnokok árát is csökkenteni akarják. Egy nagy ára van mégis annak, ha a harmadik évad sem lesz átütő siker. A Tournament System, amit az első játék óta fejlesztett a Stunlock ugyanis a folytatások híján várhatóan sosem készülhet majd el.

Az első évad 2017-ben látta meg a napvilágot, amit 2018-ban követett a Battle Royale mód, a folytatás pedig várhatóan még ebben a hónapban érkezik majd.

 

×