Wanted vitte haza a legtöbb zsozsót.

Tegnap este játszották a Twitch.tv által szervezett streamerek közötti bajnokságot, a Twitch Rivals Overwatch Workshop-ot. A bajnokságon 12 versenyző vett részt, akik 15 különböző játékmódban mérhették össze erejüket, ezek közül párat egyéniben, pár pedig csapatban játszottak.

Nézd meg TwitchRivals Twitch Rivals: Overwatch Workshop Showdown! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

 

A legtöbbet Wantedow zsebelte be, mintegy 3800 dollárt, őt követte Gale_Adelade 2800-al, majd emongg 2775-el. A legnépszerűbb játékos közülük xqcow a középmezőnyben végzett. A játékmódokat, bárki elérheti a játékon belülről az alább felsorolt kódokkal és kreálhat magának saját játékmódot is, ha úgy tartja kedve.

 

Play as 2 heroes (Y1S15)

A játék elején két hőst választhatnak a játékosok és ezek között bármikor válthatnak a meccs közben. Emongg csapata nyert és zsebelt be ezzel 1200 dollárt.

Gun Game (7DC42)

Minden ölés után, egy random hőssel folytathatod a játékot, ezt is Emongg nyerte.

Lucio Speedway (PHSHA)

Jópár nehezen elérhető helyen lévő körön kell átugrálni Lucióval. A legrövidebb idő nyer, ezt a főleg támogató hősöket játszó Aspen nyerte.

10k Damage FFA (P48Q5)

Mindenki mindenki ellen játékmód, ahol az nyer, aki először eléri a 10 000 pont sebzést. Wanted vitte el a 400 dolláros nyereményt.

Freeze Tag (6K0MM)

Akit a játékos meglő az megdermed és ha az ellenfél csapat minden játékosa megfagy, a tied pontot kap. Ha viszont a fagyott csapattársad mellé állsz 2.5 másodpercig, kiolvaszthatod! Emongg csapata itt is győzedelmeskedett.

Enhanced Ana Paintball (1DMTZ)

Csak Ana-val játszhat mindenki és érdemes és a pontos és gyors lövések vannak hangsúlyban. Gale Adelade mesés győzelmet aratott.

McCree’s Hot Potato (DDAHA)

Mindenki lángolva kezdi a játékot, de ha meglősz vagy megütsz egy játékost elmúlik. Az utolsó, aki életben maradt, Wanted volt.

 

D.Va Space Battle (W2ZMG)

A végtelen űrben DV.a-k lövik egymást amíg lehet, Freeha került ki győztesként.

Infinity Stones (0x1QS)

A pályán elhelyezett köveket összegyűjtve juthatunk játékbeli előnyökhöz, ha mindet magunknál tudjuk 30 másodpercig, automatikusan nyerünk. Ez nem sikerült senkinek, de a legtöbb követ magánál tartó Gale nyerte a 400 dolláros díjat.

Sprint Racing (CGKAS)

Mindenki Soldier 76 bőrébe bújik és futási sebessége folyamatosan nő, ha csak kicsit is hozzáérsz a falhoz vége. Az utolsó futó Aspen volt.

Last Man Bouncing (DYKNQ)

12 Reinhardt egy kis lufin? Nem jó ötlet mi? A játékmódban egymást próbálják ledobni a játékosok, végül Fitzyhere került ki győztesen.

Steal the Crown (0X8N0)

Egy játékos felveszi a koronát és addig tartja amíg meg nem ölik, aki a legtöbb ideig tartja az nyer ez pedig tegnap Wanted volt.

 

×