Nem a Cyberpunk 2077 az egyetlen Cyberpunk projekt, amin a fejlesztő CD Project RED dolgozik. A készülő játék csak az egyik a háromból.

Kevés olyan nagyszabású projekt lát napvilágot, mint amit a CD Project RED indított a Cyberpunk univerzumának felkarolásával. Mint azt már tudjátok, a játék alapja egy korábbi papír-és tollalapú társasjáték, amiből a világ egyik legjobban várt játékát hype-olták fel. Most kiderült, hogy a Cyberpunk 2077 csak az egyik a három várható cím közül – írja a Gamesradar.

Kép forrása: CD Project RED

A Cyberpunk 2077 után tehát új játék készül majd, amiben a multiplayeren lesz a hangsúly – legalábbis ez derül ki egy egy lengyel honlap, a Bankier.pl beszámolójából. Az oldalnak a CD Project RED vezérigazgatója Adam Kiciński és Piotr Nielubowicz pénzügyi igazgató adott interjút.

„Három Cyberpunk játékon dolgozunk, a főjátékon és még kettőn” – mondták. Ez persze akár azt is jelentheti, hogy csupán spinoff játékokról, vagy egy-egy nagyobb DLC-ről van szó, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a játéknak lesz folytatása.

„Következő nagy projektünk is a Cyberpunk univerzumra épül. Már dolgozunk rajta, és nagyon nagy és innovatív projektként kezeljük” – tette hozzá Nielubowicz.

Kép forrása: CD Project RED

Még az is lehet, hogy sorozaton gondolkoznak, bár érdekes kérdés, hogy ezt mi indokolta. Talán eleve ez volt a terv és biztosak voltak a sikerben, vagy már most, a megjelenés előtt sejtik, hogy a játék nagyot fog szólni? A Cyberpunk 2077 volt az idei E3 legnagyobb durranása, nagyon várjuk tehát a 2020-as megjelenést. Szerintem sokan már most a szabadságukat tervezgetik.

Szerinted hány Cyberpunk játék készülhet még?

×