A kollekció a népszerű sorozat alapján készült játékszéria eddigi minden évadának és spin-offjának minden epizódját felvonultatja. A Walking Dead főszereplőivel élheted végig a zombi apokalipszist.

Robert Kirkman és Tony Moore képregény-szériája 2004 óta gyűjti a rajongókat. Egy sikeres sorozat és a hozzá készült számos spin-off után pedig a videojáték piacot is gyorsan meghódította. A Telltale Games népszerű játékszériája után most a Skybound pártfogásában érkezik a folytatás.

A The Walking Dead: The Telltale Definitive Series névre hallgató játék a négy korábbi évad és minden hozzájuk tartozó spin-off minden epizódját játszhatóvá teszi majd. Az élményt még jobban kiegészíti a The Walking Dead: Michonne, a 400 Days DLC és számos bónusztartalom is. Ez összesen huszonhárom epizódot, egy tíz órás fejlesztői kommentárt, dokumentumfilmet és egy sor kulisszák mögötti videót takar majd.

A kollekció játékait ugyan nem javították fel, azért egy új vizuális mód helyet kapott a lehetőségek között. A fekete-fehér grafikus mód fejhajtás az eredeti monokróm képregények előtt és, ugyan már a Final Seasonnél bemutatkozott, a Telltale Definitive Series teszi elérhetővé minden Walking Dead játékra.

„A grafikus fekete egy szeretetteljes tiszteletadás a forrásanyag előtt és egy nagyon erőteljes művészeti stílus, ami a játékot egy élő képregénnyé teszi” – nyilatkozta ezzel kapcsolatban Kent Mudle, a cég kreatív igazgatója. – „Egy ötlet, amit a csapat megformált és tökéletesített a Final Seasonnel, ez az új vizuális stílus pedig lehetőséget nyújt a régi rajongók számára, hogy egy teljesen új fényben játszhassák újra a szériát, miközben az új közönség számára enyhíti a különböző évadok közötti vizuális különbségeket.”

Walking Dead Telltale series

Kép forrása: Skybound.com

A hírek szerint a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series szeptember 10-től érhető majd el a Microsoft Store-ban és az Epic Games Store-ban is.

×