A Ubisoft egy új eseménnyel lepte meg a Rainbow Six Siege rajongókat ma reggel. Showdown névvel érkezett vadnyugat témájú pálya a játékhoz egy rövid időre.

A Rainbow Six Siege határozott időre vadnyugati pályán is játszható, ami a Showdown nevet viseli. Az új 3v3-as módnak nemcsak az ideje, de a benne játszható karakterek és a választható fegyverek száma is limitált. Témája miatt az elsődleges fegyverek tárháza kimerül egy kétlövetű shotgunban, míg a másodlagosak között egy hatlövetű kézifegyver kapott helyet.

Nincsenek ügyes kis kütyük, robbanószerek, átjáró nyitás vagy barikádozás. Van helyettük füst és kézigránát a támadóknak és fémhuzal a védőknek, na meg rengeteg elpusztításra váró faépület.

Rainbow Six Siege Showdown header

Kép forrása: ScreenRant

A Showdownban játszható karakterek között szerepel a Recruit, Rook, Caveira, Maestro, Alibi és Kaid. Az új pályát pedig két hétig lehet összesen játszani, aminek a visszaszámlálása már el is indult. A limitált idejű esemény új skinek megszerzését is lehetővé teszi, melyek között szerepel egy a western filmekből jól ismert bőrnadrág is a Glaz öltözet részeként.

Ha nem akarsz lemaradni a Rainbow Six Siege limitált idejű új pályájáról, július 16-ig még játszhatsz vele.

×