Már elég sok infót kaptunk a Cyberpunk 2077-ről, most pedig az derült ki, hogy több kiindulópont és háttértörténet közül választhatunk majd.

Azt már tudjuk, hogy a játék főszerelője V, akinek nem feltétlenül egy adott háttérsztorija lehet. A játék elején meghozott döntéseink pedig azt is meghatározzák majd, honnan indulunk el a játékban. Legalábbis erről számolt be a VG247, amit Paweł Sasko vezető tervező tájékoztatott e-mailben.

„A Cyberpunk 2077 játékosai egyedi karaktereket hozhatnak létre. Összesen három eredettörténet közül lehet választani, amit mi életútnak nevezünk. Ez a három a Nomad, Corpo és Street Kid. Mindegyikük életútja különböző, így a játékban a kezdőhelyszín is más, melyek erősen kapcsolódnak a karakter eredettörténetéhez” – mondta.

Kép forrása: VG247

Korábban megtudtuk, hogy V képes lesz elhagyni Night City-t, hogy felfedezze Badlands-t, ami valószínűleg Nomad kiindulópontja lesz. Corpo és Street Kid életútja valószínűleg Night City-ből indul, de a város különböző részeiből.

Az életút egyébként a Cyberpunk 2077 egyik Cyberpunk 2020-on és 2013-on alapuló rendszere. A társasban ugyanis a játékosok egy folyamatábrát hoznak létre, ami karakterük háttértörténetét rajzolja fel. Sasko sajnos erről nem árult el többet, mivel nem igazán akart spoilerezni. Jól teszi!

×