Csütörtökön a mozikba kerül Pókember legújabb filmje, az Insomniac pedig ennek örömére hamarosan ingyen letölthetővé teszi Peter legújabb ruháit tavalyi év egyik slágerének számító Spider-Manben.

A jó hírt a PlayStation japán Twitter oldalán tették közzé nemrég. Az új öltözékek között ott van a Pókember: Hazatérésben látott ruha fejlesztett, fekete változata és a feltehetően S.H.I.E.L.D-től kapott Stealth Suit is. Utóbbi dizájnjában elegyednek a Pókember: Idegenben előzeteseiben már látott kezes-lábas jellemzői és a Pókember: Irány a Pókverzumban feltűnt Spider-Man Noir vonásai is.

Spider-Man PS4 stealth suit

Kép forrása: Polygon

A két ruhával kiegészülve így már öt olyan öltözék közül válogathatunk majd a játékban, amit a Marvel filmjeiben is láttunk. Köztük van Peter eredeti, kézzel készült ruhája, az első Tony Starktól kapott öltözet, valamint az Iron Spider is. Ez az eredeti Raimi- féle jelmezzel és a Pókember: Irány a Pókverzum ruhájával kiegészülve szó szerint az összes széles vásznon valaha megjelent Pókember öltözetet jelenti.

Spider-Man PS4 suit

Kép forrása: Polygon

A PS4 játéka persze ezeken kívül is egy sor látványos képességekkel rendelkező ruhát vonultat fel most pedig újabb kettővel bővült a sor. A Play Station Blog információi szerint már most elérhető a játékban mindkét új öltözék, ráadásul ingyenesen. Kiváltásukhoz azonban előbb az Advanced Suit megszerzésére van szükség.

×