Rengeteg cosplayert ihletett meg a Trónok harca. Alkotásaik között van néhány igazán béna, azonban rengeteg kitűnő is. Ezek közül kerestük meg nektek a tíz legjobbat.

Bár az utolsó évad felemás sikert aratott, elvitathatatlan érdemei vannak a sorozatnak. Az HBO remekműve generációk meghatározó darabja lett, az a rajongás, amit a Trónok harca iránt tanúsítanak az emberek, példátlan jelenség és még jó ideig az is marad. Természetesen a cosplayerek is ihletet kaptak általa, így volt miből válogatni, amikor ezt a tízes listát állítottuk össze nektek.

 

10. Jamie Lannister 

Bár a fiatalember profilja nem hasonlít Nikolaj Coster-Waldau karakteres megjelenésére, a páncél telitalálat. Biztos nem pár órás munka, de a végeredmény minden egyes vele töltött percet megért.

Kép forrása: flickr.com

9. Petyr Baelish

Szegény kisujj árulása és hibái miatt elég kellemetlen halált halt mindenki szeme láttára, ám megjelenése és karaktere mindig lenyűgöző volt. Így gondolta ez az ismeretlen cosplayer is, aki már csak küllemének köszönhetően remekül adja vissza a karaktert. A jelmez már csak hab a tortán.

kisujj

Kép forrása: reddit.com

8. Cersei Lannister

Cersei a sorozat egyik legellentmondásosabb karaktere, sokan nem is kedvelték őt. Egyedi megjelenése azonban tökéletes alapanyag a cosplayerek számára, hiszen rengeteg művészt ihletett meg a Hét királyság egykori úrnője. Ezek közül talán a legszebb OMGcosplay kösztüme.

 

7. Margaery Tyrell

Első ránézésre azt mondanánk, hogy maga a Margaery-t alakító Natalie Dormer látható a képen. Ám ez nem igaz, ő valójában Xenia Shelkovskaya, aki sminkelési technikájának köszönhetően akármelyik karakter arcát magára tudja ölteni. Volt már egyébként Daenerys is, ám a képen látható munkája messze a legeredményesebb.

 

6. Melisandre

Ha a következő helyezettünk Melisandre-t újragondoló Instagram profilját megnézzük, akkor hamar rájövünk, hogy nem szeret túlöltözni a modellként is tevékenykedő Melissa Drew. Most azért megtette ezt egy bámulatos cosplay erejéig, és milyen jól tette. Ennek a  kosztümnek nem nagyon van párja még a legjobbak közt sem.

Melisandre

5. Cersei Lannister (megint)

Úgy tűnik, hogy Cersei elég közkedvelt a cosplay közösség körében, hiszen faerie_blossom is az egyik legkevésbé kedvelt karakter fiatal verzióját választotta. A borospohár természetesen nem maradhatott el.

4. White Walker

A Dragon Con elég jó hely, ha zseniális Trónok harca cosplayeket akar látni az ember. Feltűnt ugyan néhány Éjkirály is az eseményen, ám közel nem volt egyik se annyira menő, mint ez az alkotás.

Kép forrása: uproxx.com

3. Daenerys és Jon

Az olya_bony cosplayer oldal egy pár munkája, akik előszeretettel keltik életre a sorozat egyik legikonikusabb duóját, Havas Jon-t és a Sárkányok anyját, Daeneryst. Elég sok jelenetet újraalkotnak a sorozatból, de a legjobb talán ez a kép lett.

2. Khal Drogo 

Az egykori Dothraki hadúr sem maradhat ki a sorból, hiszen keveset szerepelt ugyan, de karaktere örök emlék maradt a Trónok harca rajongóknak. Ráadásul az őt alakító Jason Momoa közkedvelt sztár lett a szerep miatt. A King Tide cosplay álmodta őt újra, egyébként a cosplayer előszeretettel utánozza Momoa-t, hiszen Aquaman szerelését is többször magára öltötte.

 1. Tyrion Lannister 

Legyen teljes a Lannister família és ne hagyjuk ki a család legkedveltebb karakterét sem. Őszintén ezt a képet látva azt hittem, a Tyrion-t életre keltő Peter Dinklage szerepel a fotón, pedig nem. Ő itt Omar, a híres figura kiköpött mása. Facebook oldalán több képet is láthatunk, amin Tyrion-ként feszít.

Tyrion Lannister Omar

Közzétette: Lenin Tadeo Rodriguez – 2016. szeptember 15., csütörtök

 

 

Futottak még

Lady Olenna 

Kétség kívül a Lady halála volt az egyik leglazább dolog, amit a Trónok harca rajongók valaha láthattak. Erzsébet királynő is így gondolhatta, hiszen övé talán a legjobb mémesített cosplay a kategóriában.

A Hegy

Van aki azért kreatívabb volt. Mondjuk ez a srác maga a kreativitás megtestesítője, hiszen gyakorlatilag a semmiből képes bámulatos és legfőképp vicces cosplayeket összedobni. Mire nem jó két alsógatya, ugye?

Kép forrása: Lowcostcosplay

Daenerys és a sárkányok

A gyerekek nem csak bájosak, de néhanapján hasznosak is. Legalábbis ez a fiatal Trónok harca rajongó így gondolta, amikor A sárkányok anyjának öltözött, gyermekeit pedig láncra vert sárkányként mutogatja. Viccet félretéve aranyos és ötletes amit összedobtak a szülők, bár a fekete öves Jedi lovagot a háttérben még mindig nem tudom hová tenni.

Kép forrása: uproxx.com

 

Kiemelt ajánlat

Samsung C27RG50FQU

122 990 Ft

Kosárba

122 990 Ft

 • Panel típus: VA (Vertical Alignment)
 • Képernyőátló (col): 27 col
 • Felbontás: 1920 x 1080 pixel
 • Képarány: 16:9
 • Válaszidő: 4 ms
 • Betekintési szög - vizszintes: 178 °
 • Betekintési szög - függőleges: 178 °
 • Fényesség: 300 cd/m²
 • Színek száma: 16.7 M
 • Függőleges frekvencia: 240 Hz
 • Kontrasztarány: 3000:1

×