Bizony, bizony, elérkeztünk az Apex Legends második szezonjához, hiszen repül az idő és máris július van. A kihívások rendszere más nyilvánosságra került.

A fejlesztő Respawn nemrég egy blogbejegyzésben tette közzé, milyen módon változik a fejlődés a season 2-ben. Ahhoz, hogy a Battle Pass szint gyorsabban növekedjen, különböző napi és heti küldetéseket kell teljesítenünk. A Respawn azt szeretné, hogy a kihívások intuitívak, érdekesek legyenek, amik eléréséhez nem kell kitalálni, hogy mit is kell csinálni, ugyanakkor segítik a gyorsabb előrehaladást.

A Respawn ezen túl bevezeti az új Battle Pass Stars rendszert is. A csillagok azután nyílnak meg, hogy teljesítettünk egy adott napi vagy heti kihívást. Ez tovább segíti a szintlépést az XP-vel kombinálva.

Napi kihívások

Minden nap három napi kihívást érkezik, melyeket elvileg gyorsan meg lehet csinálni. Mindegyik 3 ezer start ad, tehát ha mindegyiket teljesíted 9 ezret kapsz.

Heti kihívások

Ezekből is minden héten új várható. Mindegyik teljesítése elegendő arra, hogy elérjünk egy BP szintet. A heti kihívások nem tűnnek el. Még akkor is, ha a 4. vagy 5. héten játszol, be tudod fejezni a hiányzó heti kihívásokat és megkapod a jutalmakat is.

Heti különleges kihívások

Lesznek persze olyan heti küldetések is, amiket nem lehet utólag teljesíteni, minden héten újraindulnak. Ezen kívül lesznek ismétlődő kihívások is.

 

Elvileg a második évadban a terep is nagy változásokon megy keresztül, ugyanis a vadon élő állatok elszabadulnak a területen.

A második évad holnap, július 2-án indul.

×