Ébresztő Szamuráj, ideje beöltözni!

Ha szeretitek a jelmezeket, netán elkötelezett cosplayerek vagytok, itt az ideje egy kis mókának. A CD Projekt Red ugyanis meghirdette a hamarosan megjelenő Cyberpunk 2077 című játékhoz kapcsolódó jelmezversenyt.

 

A játék eddig megjelent anyagaiban számos érdekes karaktert mutattak be, de ha azok közül egy sem nyerte el a tetszéseteket, a program alapját adó szerepjáték világa is számos szereplőt tartalmaz. A fődíj 40.000 dollár, amiből akár 10 gokartot is vehet a szerencsés győztes.

A jelentkezési határidő november végéig tart. A részvétel két módon is lehetséges. A pályaműveket online is fogadják, de a verseny időtartama alatt megrendezésre kerülő gamer eseményeken élőben is megmutathatod jelmezed.

Kép forrása: reddit.com

A nevezéseket a játék hivatalos honlapján fogadják, (ahol egyébként hivatalos cosplay segédanyagok is megtalálhatóak) de a legelhívatottabbak kedvéért az élő versenyek listája a következő:

  • Gamescom (Köln, Németország), Aug. 21-24
  • PAX West (Seattle, USA), Aug. 30-Szept. 2
  • Tokyo Game Show (Tokyo, Japán), Szept. 12-15
  • Igromir (Moszkva, Oroszország), Okt. 3-6
  • Paris Games Week (Párizs, Franciaország), Okt. 30-Nov. 3

Az offline és online versenyzők közül 5-5 pályázó kerül majd a 2020-ban megrendezett szuperdöntőre.

A fődíj mellett Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadások, egy címlapfotózás és még számos meglepetés nyeremény várja a résztvevőket- írja a Comicbook.

Ti részt vennétek a versenyen?

 

A Bud Light is egyike a cégeknek, aki aktívan kihasználja az épp adott internetes trendeket. Bizonyosan jól keresnek vele.

Július 18-25. között bárki megszerezheti a Playdead nagysikerű indie platformerét.

Egy tucat ember megsérült és többen meghaltak, miután valaki szándékosan felgyújtotta a Kyoto Animation stúdió épületét – írja a The Guardian.

Amit biztosan tudunk, hogy Pénteken többet tudunk majd.

Valakinek feltűnt, hogy a Devil May Cry 5 szereplője V, nagyon hasonlít Kylo Renre, így fénykardot adott neki.

×