A One Punch Man az utóbbi idők egyik legjobban felkapott animéje, most pedig eljött az ideje, hogy videojáték készüljön belőle.

A One Punch Man eredetileg egy paródia jellegű webképregény volt, ami az anime megjelenése után hihetetlen népszerű lett. A sorozatban a kopasz Saitama történetét követhetjük nyomon, aki ismert hős akar lenni, ám bármennyire is sikerült a világ legerősebb harcosává gyúrnia magát, nem veszi komolyan senki. Hogy ez miért is alakul így, annak már mély mondanivalója van.

Saitama olyan erős lett, hogy a történet során minden ellenfelét egyetlen ütéssel győzi le. Ez így valóban unalmasnak hangzik, de a tény, hogy az egyik legnézettebb anime lett, feltételezi, hogy jó kis sorozatot hoztak össze belőle. Négy év szünet után most fut a második évad Japánban.

Miközben a múlt héten indult az előregisztráció a One Punch Man mobiljátékra, most egy PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkező játék előzetesét kaptuk meg.

 

A One Punch Man: A Hero Nobody Knows egy 3v3 csapatra építő verekedős játék, melyet a Namco Bandai ad ki. A sajtóközlemény a fejlesztőt ugyan nem említi, de aggodalomra valószínűleg nincs ok: a kiadó már bizonyította rátermettségét a verekedős animejátékok sorában. A játékban valószínűleg egynél többet is lehet majd ütni, hiszen nem csak One Punch Man, az az Saitama lesz irányítható karakter.

A játék remélhetőleg sokat átvesz majd a sorozat humorából is. Megjelenési dátum ugyan még nincs, de a széria rajongói már most tűkön ülnek.

×