A Brawl Stars globális ranglistájának legjobbjai között hónapról-hónapra láthatjuk Hamar Attila, vagyis Hamii nevét. Vele készítettünk interjút.

Jelenleg is a top 20-ban van a világon, de általában szezonzárás végén még ennél is előkelőbb helyen szokott végezni Hamii, az az Hamar Attila. A kiváló játékos most a Leet.hu-nak adott interjút, amiben az eredményeiről, terveiről és a játékról kérdeztük.

Hamii logója

Mit lehet rólad tudni, amikor nem Hamii-ként tevékenykedsz?

15 éves vagyok, gimnazista Békés megyében. Úszni és vízilabdázni is járok, amikor tehetem.

Hogyan és mikor kezdted el a Brawl Stars-t? Szerelem volt az első látásra?

-Hallottam, hogy a Supercellnek új játéka lesz, ezért utánajártam, hogy mi készül. Amikor megtudtam, hogy egy 3v3 játékról van szó, valamint hogy shooter, éreztem, hogy ezt nekem találták ki. 2017 júniusában kezdtem el, két nappal a bétamegjelenés után, tehát már 2 éve.

,,Számítanak az élet nagy titkai”

Nyilván sok idő is kell ahhoz, hogy ilyen komoly eredményeket érhess el egy játékban. Fiatalkorod ellenére, hogy marad időd más dolgokra? 

-Igen, valóban sok időt kell rá fordítani, de nem annyira, mint gondolnánk. A napi 30 perctől a 2 óráig terjedő játékidő bőven elég arra, hogy hasonló eredményeket érhessünk el. Amikor tanulós időszakom van, akkor általában 45 percet játszom, miután már végeztem a dolgaimmal persze. Ahogy említettem sportolok is, ami mellett még így is marad némi szabadidőm, csak jól kell beosztani. Szoktam napirendet készíteni, előre megtervezem, hogy mit csinálok másnap.

Fontos még megemlíteni, hogy a tanulmányaidra sincs negatív hatással a Brawl Stars. Mennyire tartod fontosnak, hogy az élet legtöbb területén jól teljesíts?

-Én olyan ember vagyok, akinek nagyon is számítanak az élet ,,nagy titkai”. Küzdeni kell a célokért, amiket el akarunk érni, nem csak várni, hogy történjen valami. Amiért pedig dolgozol/küzdesz, annak meglesz a gyümölcse, előbb vagy utóbb.

Mik a tervek a jövőre nézve? Mind tanulmányi, mind játékos szemmel.

-Megint visszatérnék az úszáshoz egy picit, mert abban is el akarok érni 1-2 nagyobb eredményt, ezzel magamnak megmutatva, mire vagyok képes, ha küzdök érte. Szeretnék egy jó egyetemre vagy főiskolára bekerülni a továbbiakban. Amit pedig az életben el szeretnék érni, hogy egy talpraesett apuka legyek, akire a gyerekei felnéznek majd, emellett egy jó munkahely sem ártana. A Brawl Stars-ban a Global top 5 a cél, a legjobb 10 már sikerült egyszer, a top 20 többször is.

,,Tudja, hogy küzdő típus vagyok, és emiatt lát bennem potenciált”

Biztos sokan kérdezték már, sokan írtak is róla, de szerinted mi a legegyszerűbb módja a hatékony fejlődésnek a játékon belül?

-Pár fontos tanács: a Coint NE költsd PowerPoint-okra! Gemből ne MegaBox-ot, hanem tokenduplázót vegyél. A válaszom pedig a nagy kérdésre “a MegaBox megéri?” – NEM. Szedd össze a napi kulcsokat, ne menj randomokkal, keress 2 jó csapattársat, vagy egy jó Clubbot (ajánlom a Brawler Századot, jó a hangulat és a játékosok nagyjából tapasztaltak).

Ne csak Solo Showdown-ra menj, gyakorold a 3v3-at, mivel ott lehet a legtöbbet pusholni, kevesebb idő alatt (lásd Siege, legjobb kupaszerzési módszer).

Hazai és külföldi versenyeken is sikeresen szerepeltél már. Van most futó, vagy közelgő komolyabb verseny, amin láthatunk majd téged?

-Először is köszönöm ezt a sok szurkolást, amit Magyarország adott nekem. Közelgő versenyem nem lesz, de egy Tryout-on fogok részt venni, ahová személyesen a Nova vezetősége hívott meg. Ez azt takarja, hogy a Nova-nak van már egy NA Pro csapata, akik a DreamHack Dallas-on elég jó helyezést értek el, hiszen másodikak lettek. Most pedig csinálnak egy EU csapatot, ahova Kaner, a csapat leader-e meghívott, mert szeretne engem is szerepelni látni. Tudja, hogy küzdő típus vagyok, és emiatt lát bennem potenciált. Még azt is hozzátette, hogy szívesen látna engem Nova gear-ben. 

Milyen újításokat vársz még a Supercell-től? Mi az, ami szerinted még nagyon hiányzik a játékból? 

-Amiket hiányolok: nem havi 1, hanem 2 új brawler. Három havonta egy új Game Mode. End Game content. A Coinokat lehessen valami hasznosra költeni, mert már 30 ezer felett járok, amivel nem tudok mit kezdeni. Trophy Road System reworke. Report System. Kozmetikai elemek coinért, a “jobbakat” pedig gemért, például fegyver kinézet, választható sapkák stb. Több fejlesztési szint a Brawlerekre, vagy két StarPower. Több változó, Minecart Madness-hez hasonló pálya. 1v1 Training Map. Ezeket hiányolom jelenleg.

Az interjú megjelenésekor már a top 15-ben szerepel Hamii, valamit több említett fejlesztést is bejelentett a Supercell a napokban, ami egyezik Hamii kéréseivel. Csak így tovább!

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×