A Carbot csapatának grafikus csomagja júliusban jelenik meg a StarCrafthoz, amivel egyfajta rajzfilmes világgá varázsolhatjuk a jól ismert játékot.

A StarCraft: Remastered hamarosan teljesen új formában lesz játszható. A Carbot animációs csapat korábban a StarCraft, az Overwatch és a World of Warcraft paródiafilmjein dolgozott a Blizzardal közösen, most pedig a StarCraft rajzfilmes stílusát készítették el, mely hivatalos grafikus csomagként érkezik – írja a Polygon.

 

A bejelentés szerint a csomag a teljes játékot átalakítja, beleértve a menüt, a leírásokat is, illetve az összes játékmódban mindent átváltoztat.

„Olyan, mintha teljesen új játék lenne. Furcsa, hogy egy egyszerű grafikus változás teljesen új és más játék érzetét kelti. Ezzel igen gyerekbarát lett” – mondja a Carbot.

A StarCraft: Remastered egyébként az 1998-as eredeti játék 2017-ben megjelent grafikus frissítése és annak kiterjesztése. A grafikus csomag július 10-én lesz elérhető, arról viszont, hogy mibe kerül majd, a Blizzard nem osztott meg részleteket.

Ki fogod próbálni?

×