Ninja nem csak profi játékos, de a világ egyik leghíresebb streamere, aki úgy tűnik írónak áll. Tervei szerint könyvet ad ki, melyben tippeket ad a játékosléthez.

Tyler „Ninja” Blevins a jövőben egy sor könyvet szeretne piacra dobni a Random House kiadó jóvoltából. Készül többek között útmutató gamereknek, jegyzetfüzet gyerekeknek és képregényalbum-sorozat a műfaj kedvelőinek.

Kép forrása: Amazon

Az első könyv megjelenési dátuma már meg is van. A Get Good: My Ultimate Guide to Gaming augusztus 20-án kerül a boltokba. Ebben tippeket olvashatunk arról, hogyan építsünk gamer PC-t, hogyan fejlesszük játékbeli készségeinket, hogyan építsünk fel egy jó csapatot és hogyan hozzunk létre online közösséget. A hivatalos ismertetőben az olvasható: a játékok jönnek és mennek, de Ninja tanításai örökérvényűek.

A könyv mellett szintén augusztus 20-án jelenik meg a Ninja Notebook matricásalbum, majd decemberben vehetjük kézbe a Ninja: A legveszélyesebb játék (Ninja: The Most Dangerous Game) című kötetet. Ez utóbbi egy képregényalbum (grafikus novella), amelyben Ninja egy battle royale játék világába csöppen, ahol meg kell nyernie a játékot és megmentenie a virtuális világot.

A Ninja a Get Good kiadvány egyedüli szerzője, míg A legveszélyesebb játék könyvet Justin Jordan-nel közösen írja, Felipe Magaña illusztrációival.

Te megveszed majd a könyveket?

×