A következő nagy Alien játék valószínűleg nem az Alien: Isolation 2 lesz, hanem sokkal jobban hasonlít majd a Destiny-hez. Lövöldözni mindenképp lehet majd benne.

Az Alien: Isolation 2 helyett úgy tűnik teljesen más koncepciót választott a San Jose-i stúdió, a Cold Iron. Ők úgy döntöttek egy MMO alapú lövöldözős játékot fejlesztenek, mely sokkal jobban hasonlít majd a Destiny-re, mint a hátborzongató Isolation horrorra – írja a tweaktown.

A játékot hivatalosan persze nem jelentették be, de 2018-ban megerősítették, hogy az új Alien játék Unreal Engine 4 alatt fut majd és erősen online multiplayer stílusú lesz, mely konzolon és PC-n is megjelenik.

Év elején megérkezett az Alien: Blackout mobiljáték, ami Amanda Ripley történetét folytatja. A Cold Iron új MMO-ja akciódús túlélő világot hozhat létre, melynek alapja az 1986-os Alien film.

 

A játék valószínűleg nagyon kezdetleges szakaszban van, a tweaktown ugyanis azt írja: a FoxNEXT kiadó jelenleg is számos pozícióra keres embert, hogy segítse a játék fejlesztését. Honlapjukon jól látható az Alien projekt, bár egyáltalán nem kattintható, ahogyan az Avatar projekt sem.

Kép forrása: FoxNext Games

Egyelőre tehát minden csak találgatás, de az biztos, hogy igen érdekes játékot kaphatunk az Alien egyedi világából. Még az is lehet, hogy a megjelenés egybeesik majd a következő Alien film premierével.

Örülnél egy Alien MMO-nak?

×