Úgy tűnik, hogy ha valaki trendi játékot akar készíteni, fontolóra kell vennie a BR módot. Azt viszont nem gondoltuk volna, hogy lelkes rajongók a klasszikus címekhez is hozzá nyúlnak majd. Pedig de!

A PUBG, a Fortnite és az Apex Legends után itt egy új BR játék, aminek főhőse ezúttal egy piros kalapos vízvezetékszerelő. A Mario Royale az eredeti Super Mario Bros böngészőben játszható BR változata, melyet egy lelkes rajongó készített – írja a Pcgamer.

Klasszikus módon 100 játékos harcol a végsőkig a jól ismert világokban. A játékosokkal nem lehet kölcsönhatásba lépni, de teknőspáncéllal sebezni lehet őket, vagy épp széttörni a platformot, amin állnak. A felvehető holmik (gombák), ahogy más BR játékban is, csak egy játékos számára érhetők el, így minden cuccuért meg kell küzdeni.

A játék véletlenszerűen választ egy világot az elején, a győzelemhez pedig el kell érni a kastélyt a világ végén. Nem lesz könnyű.

Kép forrása: Mario Royale

„Amit tettem, az igazi bűn” – mondja InfernoPlus, a játék alkotója, bár úgy tűnik a játékosok nem így gondolják. Több mint 400-an játszanak már vele és kb. 10 másodperc alatt lehet meccset találni. A játék egyszerre kaotikus és szórakoztató. Ha nagyon unatkozol mindenképp próbáld ki a honlapon! Nem fogsz csalódni.

„Kérlek, ne pereljetek be!” – írja InfernoPlus a játék töltőképernyőjén. Talán megbocsájtunk neki!

×