Még mindig az Apex Legends második évadát várjuk, miközben úgy tűnik kiszivárgott az egyik új fegyver, a Akimbo pisztoly. Vagy ez lesz az új Mozambique?

Talán az egyik legérdekesebb EA Play bejelentés az volt, mikor kiderült, hogy az Apex Legends második szezonjában a Mozambique buffot kap. Ugyanekkor tudtuk meg, hogy új karakter is jön, Wattson személyében.

Kép forrása: Respawn

Drew McCoy akkor kijelentette, hogy a fegyver, mely a Titanfall egyik legjobb fegyvere volt, az Apex Legends-ben is „hasznossá válik”. Tekintve, hogy a Mozambique jelenleg az egyik legrosszabb választás, ennek mind nagyon örülünk. A Mozambique-ból tehát hamarosan nem a következő mém, hanem a következő meta fegyver lehet – írja a dailyesports.

Kép forrása: Twitter

De mi lenne, ha nem is egy, hanem két Mozambique lenne használható egyszerre? Ezen lehet, hogy a Respawn fejlesztői is elgondolkoztak, ugyanis egy szemfüles játékos az Apex Legends kódjában rátalált az úgynevezett Akimbora.

Kép forrása: dailyesports

Június 14-én a Twitter adathalász, Ez1MiningGuy tette közzé. Az Apex Legends-ben jelenleg nincs ilyen nevű cucc, így feltételezhetően egy új fegyverről van szó. Az interneten persze arra is sokan gyanakszanak, hogy a korábban bejelentett Mozambique buff maga az Akimbo. Így dupla Mozambique lenne kézbevehető. Egy másik elképzelés szerint azonban a buff egy szintén nemrég kiszivárgott arany bolt (csőszájfék), ami 15%-kal növelné a játékos mozgási sebességét. A Mozambique használatával jelenleg ez 9%.

Persze ez mind csak feltételezés, egyelőre nincs hivatalos infó arról, hogy mi lesz a Mozambique sorsa, illetve hogy kapunk-e egy bizonyos Akimbo nevű fegyvert. Nem kell mást tenni, csak várni türelmesen.

Örülnél egy dupla-pisztolynak az Apex Legends-ben?

×