Még csak pár napja indult el az éles szervereken az Operation Phantom Sight, mely a Rainbow Six: Siege 4 évének új szezonja. Most kiszivárgott néhány infó a következő szezonból.

Ha a PCGamer forrása hiteles, akkor már most tudható, hogy a jövőben milyen eszközt használó operátorok érkeznek a játékba. Az információkat egy bizonyos Kormura osztotta meg a Resetera fórumán. Kormura egyébként megbízható módon szivárogtatott már korábban is, így feltételezhető, hogy amit ír igaz.

Kép forrása: Resetera

A következő évadban tehát elvileg a támadó karakter grappling hookot kap, amivel nagyon gyorsan tudja elérni a tetőt, az ablakokat, a hatcheket. A védő operátor, ha minden igaz egy speciális letehető pajzsot használ, mely elpusztításkor lángra lobbantja a földet. Ez egy kis tartálynak köszönhető, melyet egyébként a védő távolról is felrobbanthat, hasonlóan ahhoz, ahogy Smoke aktiválja az eszközét.

Mindezt talán megerősíti az alábbi kép, egy Nøkk concept art, mely easter egget tartalmaz. A háttérben egy BURN felirat olvasható, alatta pedig jól kivehető egy pajzsszerű rajz.

R6 concept art – Forrás: windowscentral.com

Persze még mindig nem biztos, hogy a két új karakter ezeket az eszközöket kapja, de a források alapján eléggé valószínűsíthető. Persze az is lehet, hogy a kiszivárgás miatt a Ubisoft gyorsan meggondolja magát.

Mindenesetre örülünk az új ötleteknek?

×