Az biztos, hogy hihetetlen látványt ad hozzá a játékokhoz a sugárkövetés, vagyis az RTX, de persze kompromisszumok árán. A Cyperpunk az induláskor támogatni fogja.

Szép lassan jönnek a hírek az egyik legjobban várt játék kapcsán. Egy blogbejegyzésben az NVIDIA bejelentette, hogy a CD Project RED Cyberpunk 2077 játéka támogatja a sugárkövetést, hogy a neonban fürdő utcák még szebb látványt nyújtsanak – írja a PCGamer.

„Az RTX lehetővé teszi számunkra, hogy reálisan ábrázoljuk azt, ahogy a fény viselkedik a zsúfolt városi környezetben. Így még több mélységet tudunk adni a már amúgy is lenyűgöző világhoz” – írta Adam Badowski, a CPR stúdió vezetője.

Kép forrása: PCGAMER

Ezt azt jelenti, hogy a Cyperpunk 2077 teljes értékű futtatásához elég erős vas kell majd, grafikus kártyát tekintve legalábbis biztosan. A következő generációs játékélményhez bizony új generációs hardver is kell, hogy elérjük a 4K RTX 60+ fps-t.

Sajnos a fantasztikus demót zárt ajtók mögött mutatták be az E3-on, annyi viszont biztos, hogy rengeteg fényvisszaverő felület van a játékban, ahol hasznos lesz a sugárkövetés. Akárhogy is, ha van olyan játék, ami meggyőzheti az embereket arról, hogy érdemes használni az RTX módot, akkor a Cyberpunk 2077 az egyik legjobb jelölt.

Cyberpunk 2077 4K RTX – Kép forrása: PCGAMER

Hogy tetszik így a játék?

×