A Sea of Thieves Anniversary frissítés, amely április 30-án látott napvilágot, számos újdonsággal várja vissza a játékosokat.

A Microsoft által kiadott Sea of Thieves eleinte sok kritikát kapott, mivel az első pár óra felfedezés után, a játékos tanácstalanul állt a hajó tatján, nézve a végtelen tengert és gondolkodott, hogy vajon mi vár még rá. Többnyire semmi, volt a válasz, mivel a játékban az évfordulóra tervezett frissítés előtt csupán pár küldetés várta és némi vízi harc. Habár mindkettő kifejezetten izgalmasra sikerült, hamar unalmassá válhatott a játékos számára.

kép forrása: polygon.com

Jelenleg azonban már több mint 2 millió játékos élvezi a Sea of Thieves-et, amelyet az új sztori alapú küldetések, horgászás és PvP központú Aréna módnak köszönhetnek a fejlesztők.

„Ez még csak a kezdet” – nyilatkozza Joe Neate az E3 élő adásában és a játékosok számára rendszeresebb,  tartalommal teli frissítéseket ígér a jövőben.

A játék középpontjában a csapatmunka áll ezért hívd meg a barátaidat is mindenképp. Együtt kelni útnak a végtelen tengeren, süllyeszteni el más játékosok hajóit vagy épp legyőzni a Csontkirályt vagy magát a Krakent, az igazi élvezet amit a Sea of Thieves kinál számunkra.

A játék elérhető a Microsoft boltján keresztül és Xbox Game Pass-al is.

×