Sok nagy streamer előtt nemsokára itt az utolsó lehetőség kijutni a Fortnite World Cup-ra.

Ninja sikere a Fortnite-al kezdődött és egykor a legjobb játékosként is emlegették. Népszerűségének hála, már a mainstream médiában is nevet szerzett magának, azonban hiteles lesz-e mindez, ha közben képtelen kijutni a Fortnite World Cup-ra?

Nézd meg Ninja What loadout do I use for solo qualifiers?! című tartalmát a twitch.tv weboldalon

 

A solo kategóriában mind a 10 alkalommal lemaradt a legjobbaktól, így csak a duó-ban bízhat.
Partnere Reverse2k már sikeresen kijutott egyénileg, ahogy Tfue és még a 14 éves Mongraal is. Azonban többen a legjobbak közül is küszködnek a páros kijutással, így kétségtelenül kemény harcnak lehetünk majd tanúi június 22-23-án.

Ninjának így is az Epic Games segítségét kellett kérnie, hogy még egyszer nekfiuthasson a próbának, mivel az egybe esett a második legnagyobb Fortnite eseménnyel a Fortnite Summer Block Party-val.
Ninja streamjén hangot is adott elkeseredésének, miszerint le kell mondania az időpontok ütközése miatt a kijutásról, ezért az Epic Games eltolta egy héttel az utolsó selejtezőt.

kép forrása: dexerto.com

Mivel ezen a hétvégén rengetegen próbálnak még kijutni, köztük több magyar játékos is, például Nova és Barnaabas. is, kérdéses, hogy képes lesz-e Ninja összeszedni magát vagy Reverse2k elcipelni a hátán.

Ha esetleg nem jön össze neki ezen a héten sem, vajon le fogja-e ez taszítani a „Fortnite Idol” szerepéből Ninját vagy olyan népszerű, hogy ez már nem lesz rá behatással?

×