A Microsoft kihagyja az Age of Empires 4 bemutatóját az idei E3-on, de hírt adnak róla még idén, ugyanis állítólag a fejlesztés jól halad.

Az Age of Empires olyan klasszikus RTS kedvenc, melyet nem tud megunni, akit egyszer beszippantott a világ. A 2017-es Gamescom-on megjelent Age of Empires 4 előzetest több mint 10 ezren látták, így azt lehet mondani, hogy elég sokan kíváncsiak rá. Ennek ellenére az Xbox E3 sajtótájékoztatóját a Microsoft semmit nem mutatott belőle. Helyette egy Age of Empires 2 Definitive Edition előzetest vetítettek le, ami felújított grafikával és hanggal érkezik.

 

A Microsoft ügyvezető alelnöke Phil Spencer a PCGamer-nek adott interjújában azt mondta: „Még idén beszélünk az Age 4-ről. A Relic Ent. nagyszerű stúdió és nagyon jól haladunk a játékkal. Sajnos vannak olyan játékok, amikről nem tudtunk az idei E3-on beszámolni, de erről még idén hallani lehet.”

Spencer hozzátette, hogy az 1999-es Age of Empires 2 Definitive Edition verziója 4k-s felbontást és teljesen új kampányt is kap.

„Nagyon sokat tanulunk a játék első részeiből. A közösség újra növekszik, nagy a játékosbázis, így rengeteg visszajelzést is kapunk, ami hasznunkra van” – tette hozzá Spencer.

 

Spencer szavaiból az is kiderült, hogy az Age of Empires rajongói fontosak a Microsoft számára, így igyekeznek hamarosan hírt adni az Age 4-ről.

Szerinted még idén kiadják az új részt?

×