Lezajlott az E3 Ubisoft konferencia is, ahol a már jól ismert játékok frissítései mellett újdonságokról is lerántotta a leplet a francia vállalat.

A Ubisoft sajtótájékoztatójának elején még nagyon bizakodó voltam, mert általában szeretem a játékaikat. Meglepni azonban nem igazán tudtak, a legtöbb címet már jól ismerjük, a frissítésekről is nagyjából tudunk, viszont a legtöbb kiegészítő legalább már elérhető. Persze van egy-két cím, ami figyelemreméltó, de a megjelenésekre még várnunk kell.

Watch Dogs Legion

A Londonban játszódó Watch Dogs Legion-ban bármilyen NCP-t irányítani lehet, így akár nagyiként, vagy gyerekként is játszhatunk. Clint Hocking kreatív igazgató szerint a párbeszédek is változnak attól függően, hogy kinek a bőrébe bújunk. A játék 2020. március 6-án jön ki PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Hál’ isten bepillantást engedtek a játékba, sok-sok gameplay bejátszással.

 

RAINBOW SIX SIEGE OPERATION PHANTOM SIGHT

Mialatt az E3-as beszámoló zajlott, tegnap az Rainbow Six: Siege frissítés is megérkezett. Az érkező 13. szezonhoz egy friss előzetes is dukál.

https://youtu.be/8X69RICP2js

 

BRAWLHALLA X ADVENTURE TIME

Az Adventure Time-ból (Kalandra fel!) Jake és Finn a Brawlhalla játszható karakterei lesznek, egy teljesen új módot behozva a játékba. A frissítés már elérhető az összes platformon. Íme a kalandos előzetes:

https://youtu.be/sQWPLKHv2TU

 

Ghost Recon Breakpoint

John Bernthal, aki Cole D. Walker főgonoszt játssza, a színpadon beszélt a legújabb Tom Clancy játékról, a Ghost Recon Breakpoint-ról. A közelgő lövöldözős játékban a játékosoknak korábbi Ghost katonákkal kell szembenézniük, akik követve Walker elveit, elfordultak a Ghost-tól.

 

Bejelentették a Ghost Recon Delta Company-t is, amely azért jön létre, hogy támogassa a Ghost Recon rajongókat. Szeptember 5-én startol a Breakpoint bétája, amire már regisztrálni is lehet. A játék október 4-én jelenik meg, a Ubisoft pedig tervei szerint még több évig támogatni fogja.

FOR HONOR SHADOWS OF THE HITOKIRI

A konferencia során egy új For Honor módhoz is kaptunk előzetest, ami csupán egy ideig lesz a játék része. A Shadows of Hitokiri-t úgy tűnik a természetfölötti Japán inspirálta. A mód már játszható a For Honor-ben.

 

Rainbow Sinx: Quarantine

Talán az egyik legizgalmasabb játékhír az összes Ubisoft bemutató közül a Quarantine. A játék PvE co-opra épít, szemben a Rainbow Six: Siege PvP rendszerével. Az előzetes alapján olyan lehet, mint a Siege Outbrake módja volt, amit sajnos kivettek. Elvileg 2020-ban érkezik.

 

The Division 2

A Ubisoft ígéretéhez híven szép lassan bővíti a The Division 2 világát. A jövőben több epizódban érkeznek a különböző frissítések. Júliusban jön az első, a Episode 1: D.C. Outskirts Expeditions, majd ősszel a második, amiben eljutunk a Pentagonba és kapunk új Raidet. Végül megmutatta magát a harmadik rész, ami már csak 2020-ban lesz játszható. Ne feledjük azt sem, hogy a Netflix jóvoltából érkezik a Division film is.

 

Uplay+

A számos pletyka után végre a platform alelnöke Brenda Panagrossi megerősítette a Uplay+ PC-előfizetési szolgáltatását, ami havonta 15 dollárba fáj majd. Az első hónap elvileg ingyenes lesz és szeptemberben indul. Lényege, hogy ezért a pénzért a felhasználók több mint 100 játékhoz és azok DLC-ihez jutnak hozzá. A UPlay+ 2020-ban pedig bekerül a Google Stadia streaming szolgáltatásába.

 

Roller Champion

A Ubisoft bemutatott egy görkoris játékot is, amit kifejezetten ajánlunk azoknak, akik csupán virtuálisan akarják idén nyáron kitörni a nyakukat, hajmeresztő mutatványok során.

 

Gods & Monsters

A show végén a vállalat bemutatta azt a játékot, melyen a Ubisoft Quebec fejlesztőcsapat már 4 éve dolgozik. Az előzetesből minden kiderül.

 

Tom Clancy’s Elite Squad

A Tom Clancy’s Elite Squad egy olyan mobil RPG, melyben kedvenc Tom Clancy’s karaktereinket találhatjuk. A játék free-to-play és benne lesz többek között Sam Fisher a Splinter Cell-ből, Montagne és Caveira a Rainbow Six: Siege-ből, Nomad a Ghost Recon-ból, Megan a Division-ből. Sajnos megjelenési dátum még nincs, de előregisztrálni már lehet.

 

 

A Watch Dogs Legion és a Ghost Recon Breakpoint biztosan a show legjobb részei voltak. Íme a teljes bemutató:

 

Neked melyik Ubisoft játék tetszett a legjobban az idei E3-on?

×