A Microsoft E3 konferencián jelentették be a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga címet, mely LEGO-ból egy egész Csillagok Háborúja univerzumot tár elénk.

Mielőtt bárki azt gondolná, ez a játék nem egy korábbi LEGO Star Wars játék folytatása, nem remake, nem remaster és nem több játékmód összegyúrása. Mind a kilenc eddig megjelent filmet feldolgozza, teljesen újjáépített LEGO világban. Az előzetes alapján ez a legigényesebb LEGO játéknak tűnik, ami valaha megjelent. A The Skywalker Saga egy teljesen új grafikus motor alatt fut, átdolgozott harci rendszerrel, hatalmas térben zajló csatákkal.

 

A rövid előzetesből és abból a néhány interjúból kiderült, hogy hatalmas LEGO Star Wars világ épült, teljesen open world bolygókkal, űrcsatákkal és számos mellékküldetéssel. Ha minden igaz, meglátogathatjuk a Tatooine-t, azt a sivatagbolygót, ahol az öreg Ben háza áll. Az is tudjuk már, hogy a Jedi-k elvileg bármit felhasználhatnak a világban, ami LEGO-ból van.

Korai még bármit is feltételezni, de erős a gyanú, hogy a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga más jól ismert bolygót is feltár a játékosoknak. A játék 2020-ban jelenik meg.

Szereted a LEGO Star Wars játékokat?

×