Még csak pár napja derült ki, hogy Keanu Reeves szerepet kap a Cyberpunk 2077-ben, ami elképesztő népszerűségnek örvend már most.

Keanu Reeves karakterét Johnny Silverhand-nek hívják, és egy „digitális szellem” a játékban. Egy nemrég E3-on bemutatott előzetesben jól látszik egy glitch, ami után Johnny eltűnik. Mint kiderült: ő egy szellem, nem csak egy NPC, aki néha feltűnik, valamint úgy tűnik igen nagy szerepe lesz a játékban. Ha minden igaz Silvehand meghalt évekkel korábban és bár a testét sosem találták meg, ha életben lenne, jóval idősebb lenne – írja a PcGamer.

 

Pawel Sasko vezető tervező elmondta, hogy Johnny Silverhand „digitális szellemként” jelenik meg, aki egy olyan chipre van telepítve, amelyet V (a játék főszereplője) fejében találunk. Nem magyarázzák meg pontosan, hogy ez mit jelent, mivel ez a játék végére bontakozik ki. Hogy megismerjük a teljes történetet, ahhoz sajnos várnunk kell 2020-ig, annyit viszont már ez alapján biztos, hogy Keanu Reeves végig velünk lesz a történet során.

„Silverhand a szabadság harcosa, bár a vállalatok szemében inkább terrorista. Nagyon határozott elképzelése van arról, hogy a világnak hogyan kéne működnie, ő egy igazi cyberpunk. Ő az, aki a rendszer, a vállalatok, a város ellen van. Tudja, hogy a város az embereket bilincsben tartja. Ő így látja a dolgokat” – mondta Pawel Sasko.

A Cyberpunk 2077-ből egyébként számos előzetes és gameplay is látható az E3-on, ugyanakkor nem mindenki számára. Ezek egyelőre nem kerülnek nyilvánosságra, de azért van, ami igen – köszönhetően néhány kiválasztottnak, aki bejutott a zárt ajtók mögé.

 

Szerinted tényleg olyan jó lesz a játék, mint amekkora a hype?

×