Még csak pár napja derült ki, hogy Keanu Reeves szerepet kap a Cyberpunk 2077-ben, ami elképesztő népszerűségnek örvend már most.

Keanu Reeves karakterét Johnny Silverhand-nek hívják, és egy „digitális szellem” a játékban. Egy nemrég E3-on bemutatott előzetesben jól látszik egy glitch, ami után Johnny eltűnik. Mint kiderült: ő egy szellem, nem csak egy NPC, aki néha feltűnik, valamint úgy tűnik igen nagy szerepe lesz a játékban. Ha minden igaz Silvehand meghalt évekkel korábban és bár a testét sosem találták meg, ha életben lenne, jóval idősebb lenne – írja a PcGamer.

 

Pawel Sasko vezető tervező elmondta, hogy Johnny Silverhand „digitális szellemként” jelenik meg, aki egy olyan chipre van telepítve, amelyet V (a játék főszereplője) fejében találunk. Nem magyarázzák meg pontosan, hogy ez mit jelent, mivel ez a játék végére bontakozik ki. Hogy megismerjük a teljes történetet, ahhoz sajnos várnunk kell 2020-ig, annyit viszont már ez alapján biztos, hogy Keanu Reeves végig velünk lesz a történet során.

„Silverhand a szabadság harcosa, bár a vállalatok szemében inkább terrorista. Nagyon határozott elképzelése van arról, hogy a világnak hogyan kéne működnie, ő egy igazi cyberpunk. Ő az, aki a rendszer, a vállalatok, a város ellen van. Tudja, hogy a város az embereket bilincsben tartja. Ő így látja a dolgokat” – mondta Pawel Sasko.

A Cyberpunk 2077-ből egyébként számos előzetes és gameplay is látható az E3-on, ugyanakkor nem mindenki számára. Ezek egyelőre nem kerülnek nyilvánosságra, de azért van, ami igen – köszönhetően néhány kiválasztottnak, aki bejutott a zárt ajtók mögé.

 

Szerinted tényleg olyan jó lesz a játék, mint amekkora a hype?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×