Nem feltétlen kell ölni a hamarosan érkező Cyberpunk 2077 végigjátszásához. A fegyverek ugyanis nem halálos módon is használhatók.

A Cyberpunk 2077 demójának bemutatóján megerősítették, hogy az egész játékot be lehet fejezni anélkül, hogy bárkit is meg kéne ölni – írja a PCGamer. A fejlesztő CD Projekt elmondta, hogy ez egy olyan változás, amelyet a csapat a tavalyi E3-as rajongói visszajelzések után készített.

„A játékban minden fegyver és eszköz rendelkezik „nem-halálos” móddal” – mondta Paweł Sasko vezető fejlesztő. Ez persze nem érvényes mondjuk a bazookára, mely nyilván halált okoz, ha valakit jó helyen eltalálunk vele. Vannak tehát olyan fegyverek, melyek olyan erősek, hogy akaratlanul is megöljük vele az ellenfelet.

„Minden más esetben van választási lehetőség: ki tudjuk ütni, el tudjuk altatni az ellenfelet stb. Nem feltétlen kell megölni őket és ez még a boss-ra is érvényes” – mondta Sasko.

Kép forrása: TechSpot

A Cyberpunk 2077-ben tehát számtalan lehetőségünk lesz arra, hogy konfliktusba kerüljünk, de ugyanennyi esélyünk lesz elkerülni is azt. Hogy milyen utat választunk, az csak rajtunk múlik. Persze sok hasonlót láttunk már, nem ez az első játék, mely hasonló lehetőségekkel kecsegtet, ugyanakkor nem igen volt olyan, melyben tényleg senkit, azaz senkit nem kell eltenni láb alól.

Nem ez volt ez egyetlen Cyberpunk 2077 bemutató az E3-on, hiszen az esemény javásban zajlik, így a CD Project Red tud még újat mutatni.

×