A League of Legends készítői beszéltek arról, hogy miként akarják megoldani a Yuumi körül kialakult problémát.

A PvP játékok örök problémája az egyensúly megtartása, hiszen a karakterek számának növekedése sokszor belerondít az élménybe. Nincs ez máshogy a League of Legends-nél sem, ahol a készítő csapat folyamatosan töri magát azon, hogy tökéletes legyen a balansz – írja a Dot Esports.

A téma a legújabb hős, Yuumi kapcsán merült fel ismét, hiszen a champion nehéz helyzetben van. A karakter az egyik leggyengébb, 30%-os győzelmi aránnyal rendelkezett, de a Riot úgy felbuffolta, hogy most a legerősebb támogatóként tartják számon, főleg profi szinten. Ezzel sikerült elérni azt, hogy az esport versenyeken kötelező pick vagy ban lett belőle, pedig nem is olyan régóta játszható.

„Most, hogy a profi szcéna elkezdte módszeresen használni Yuumi-t, megkezdhetjük az újabb hotfixek elkészítését. Célunk az, hogy ne legyen nélkülözhetetlen egy versenyen, viszont az átlag játékosok számára is elérhető legyen.”

A felmérések alapján ugyanis a hétköznapi játékosok egyszerűen nem tudják használni a champion-t. Még a profiknak is időbe tellett a dolog, ám csapatban könnyebb volt kiismerni és megtalálni számára a megfelelő társakat. Egyelőre hát adnak még egy kis időt arra, hogy mindenki megtanulja kezelni Yuumi-t, ám ha nem változik a helyzet, akkor ismét változtatásokon fog átesni.

Mit gondoltok, a legújabb Champion tényleg olyan nagy problémát jelent?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×