Régóta lehet hallani a The Division filmről, de kevés konkrétumot kaptunk, annak ellenére, hogy számos pletyka és fake előzetes már megjelent a témában. A főszereplők már megvannak.

Sokáig homályba burkolózott a készülő The Division film, amiről korábban csak annyit lehet hallani, hogy készül. Közben megjelent nem egy pletyka, sőt hamis előzetesek lepték el a netet. Voltak közben amatőr próbálkozások is, melyek megpróbálták reprodukálni a posztapokaliptikus hangulatot.

A Ubisoft közkedvelt játékának filmadaptációja már 2016-ban terv volt tehát, a főszereplőket pedig már akkor leszerződtették -írja a PCGamer. A nagy csendet az idei E3-on törték meg, ahol bejelentették, hogy a Netflix készíti a The Division filmet Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain főszereplésével. Gyllenhaal a hamarosan megjelenő Pókember: Idegenben című Marvel produkcióban lesz látható, Chastain pedig az X-Men: Sötét Főnix szereplőgárdájának tagja.

 

A játék témája ismerős lehet a The Division, vagy a The Division 2 játékosoknak. Egy vírus szabadult el a világon, mely bankjegyen terjedt, milliók haltak meg, a túlélők pedig káoszban élik életüket az egykori világ romjain. Ebben a helyzetben aktiválják a Division ügynökeit, akik a bajbajutottak segítéségre indulnak, hogy a romokból ismét civilizációt építhessenek.

Jake Gyllenhaal – Kép forrása: Time Magazine

Amióta egyébként a Ubisoft először meglengette a filmadaptáció hírét, azóta néznek furán a projektre a rajongók. Hollywood ugyanis rendre megbukik a videojáték-adaptációk terén, bizakodásra adhat viszont okot, hogy a film rendezője az a David Leitch lesz, akinek a Deadpool 2-t is köszönhetjük. A forgatókönyvért az a Rafe Judkins felel, aki a SHIELD ügynökeit írta, a két főszereplő pedig producerként is jelen van.

Szerinted jó lesz a film?

×