Régóta lehet hallani a The Division filmről, de kevés konkrétumot kaptunk, annak ellenére, hogy számos pletyka és fake előzetes már megjelent a témában. A főszereplők már megvannak.

Sokáig homályba burkolózott a készülő The Division film, amiről korábban csak annyit lehet hallani, hogy készül. Közben megjelent nem egy pletyka, sőt hamis előzetesek lepték el a netet. Voltak közben amatőr próbálkozások is, melyek megpróbálták reprodukálni a posztapokaliptikus hangulatot.

A Ubisoft közkedvelt játékának filmadaptációja már 2016-ban terv volt tehát, a főszereplőket pedig már akkor leszerződtették -írja a PCGamer. A nagy csendet az idei E3-on törték meg, ahol bejelentették, hogy a Netflix készíti a The Division filmet Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain főszereplésével. Gyllenhaal a hamarosan megjelenő Pókember: Idegenben című Marvel produkcióban lesz látható, Chastain pedig az X-Men: Sötét Főnix szereplőgárdájának tagja.

 

A játék témája ismerős lehet a The Division, vagy a The Division 2 játékosoknak. Egy vírus szabadult el a világon, mely bankjegyen terjedt, milliók haltak meg, a túlélők pedig káoszban élik életüket az egykori világ romjain. Ebben a helyzetben aktiválják a Division ügynökeit, akik a bajbajutottak segítéségre indulnak, hogy a romokból ismét civilizációt építhessenek.

Jake Gyllenhaal – Kép forrása: Time Magazine

Amióta egyébként a Ubisoft először meglengette a filmadaptáció hírét, azóta néznek furán a projektre a rajongók. Hollywood ugyanis rendre megbukik a videojáték-adaptációk terén, bizakodásra adhat viszont okot, hogy a film rendezője az a David Leitch lesz, akinek a Deadpool 2-t is köszönhetjük. A forgatókönyvért az a Rafe Judkins felel, aki a SHIELD ügynökeit írta, a két főszereplő pedig producerként is jelen van.

Szerinted jó lesz a film?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×