Azzal együtt, hogy végre kiderült a Bosszúállók játék megjelenési dátuma, egy igen tartalmas új előzetest is kaptunk.

Hivatalosan is kezdetét vette az idei E3, ami a napokban sok izgalmas műsorral indult. A készülő Avengers játék egy új előzetes szerint egyedül és 4 fős csapatban is játszható lesz, a hősök közt pedig megtaláljuk Amerika kapitányt, Thor-t, Hulkot, Fekete Özvegyet és Vasembert. A kiadó ígérete szerint, később újabb hősök fognak csatlakozni a Marvel univerzumához, akiket ingyen bezsebelhetünk. A Marvel’s Avengers 2020. május 15-étől játszható PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve Google Stadia-n.

 

A történet az A-naptól indul, amikor a Bosszúállók San Francisco-i megnyitóját ünneplik. Egy katasztrofális baleset következtében a Bosszúállókat feloszlatják. Öt évvel később, amikor a szuperhősök törvényen kívülinek számítanak, a világ olyan veszéllyel néz szembe, amikor már csak ők segíthetnek.

A játékon összesen négy fejlesztőcsapat közösen dolgozik. A Tomb Raidert jegyző Crystal Dynamics mellé három másik is beszállt: az Eidos-Montreal, a Crystal Northwest és a Nixxes Software.

„A játék megjelenése csupán a kezdet. A történet a terveink szerint évekig fog tartani, ami alatt számos új tartalommal készülünk” – mondta Meagan Marie a Crystal Dynamics munkatársa.

Egy sajtóközleményben Ron Rosenberg, a Crystal Dynamics vezetője azt is elmondta, hogy minden új szuperhős és minden egyéb tartalom teljesen ingyen érkezik és nem lesznek lootboxok sem. Olyan játékot szeretnének kiépíteni, mint a Destiny vagy a The Division széria.

Az első körben érkező hősök nevei mellett azok szinkronhangját is nyilvánosságra hozták:

  • Hulk: Troy Baker
    Amerika kapitány: Jeff Schine
    Thor: Travis Willingham
    Fekete Özvegy: Laura Bailey
    Vasember: Nolan North

 

Te várod a Bosszúállók játékot?

Az igen durva és véres Brutal Doom ugyan már megjelent májusban, izgalmas előzetest eddig nem kapott. Mostanáig.

Az E3 Coliseum panelbeszélgetésén az Infinity Ward fejlesztői beszélgettek az új Call of Duty játékról. Két új képet is mutattak.

Az eheti Fortbyte 19 helye a féműrhajóban van, nem messze Shifty Shafts-től

“Az új Diabló” -ként emlegetett Darksiders Genesis valós játékélményét ismerhetjük meg.

A mesterlövészes játékok egyik legikonikusabb darabja sem maradhatott le az E3 konferenciáról.

×